info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 92. yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun idare, cumhuriyet idaresidir” ilkesiyle kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 92. yılını kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

"Bağımsızlığımızın, vatanın bölünmez bütünlüğünün ve yeniden dirilişin simgesi olan Cumhuriyet, dünya tarihine altın harflerle yazılmış bir bağımsızlık mücadelesinin sonucudur. Ülkemizin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde,  Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda Cumhuriyetimizi korumalı, yaşatmalı ve gelecek nesillere ulaştırmalıyız.
 
Bu duygu ve düşüncelerle Tekirdağlı hemşehrilerimin ve ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyor,  Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum"