info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak’tan TSO’ya Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Murat Şefik Yazan ve Daire Başkanları ile birlikte Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete, Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Mustafa Özden, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri katıldılar.
 
Başkan Albayrak, Tekirdağ Ticaret Odası’nın çok köklü bir kuruluş olduğunu, Tekirdağ’ın yönetiminde Ticaret Odası ile her zaman diyalog halinde olacaklarını belirterek, “Tekirdağ’ı hep birlikte yöneteceğimizi her platformda söylüyorum. Bu çok ağır bir taş. Bu taşın altına ne kadar çok el girerse kaldırmamız o kadar kolay olur. Ticaret ve Sanayi Odamızı da biz her zaman yanımızda görmek isteriz.Ben bir çalışma, bir proje düşünürken hep çarpı 11 diye düşünüyorum. Tüm ilçeleri de düşünmek durumundayım. Kabuk değiştiren bir Tekirdağ var ama Tekirdağ’ın özel bir konumu da var. Tekirdağ yeni büyükşehir olan iller içerisinde Avrupa yakasındaki tek büyükşehir. Vizyonu çok geniş kapsamlı bir kent Tekirdağ.Halkımız belediye başkanını makamında görmek, gelip sohbet etmek dertleşmek istiyor. Göreve geldiğimden bugüne kadar 13.550 kişiyi makamımda ağırlamışım.Bir kolej havası içerisinde büyük bir özveri ile çalışan bir ekibimiz var. Sıfırdan oluşan bir büyükşehir de, büyükşehir yapısının çok hızlı bir şekilde oluşturulup sistemin işler hale getirilmesi bile büyük bir projedir. Güçlü bir ekip ile artık hizmete hazırız.Halkımız bizden çok şeyler bekliyor. Ben de sağlığım elverdiği ölçüde, yeni bir büyükşehir belediye başkanı modeli yaratmak hedefiyle halkımıza en iyi hizmeti vermenin çabasındayım. 5 yılın sonunda hizmete susamış Tekirdağ’ı hizmete doyuracağız” dedi.
 
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “öncelikle gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaret için sizlere teşekkür ediyor, şahsım ve kurumum adına hoş geldiniz diyorum. Tekirdağ TSO 1925 yılında kurulmuş, 13 Meslek Grubu ve 140 farklı iş kolunda faaliyet gösteren 6000 civarında üyesi ile şehrin ekonomik ve sosyal gelişimi ile ilgili aktif rol oynayan bir kurumdur. Kurum olarak esas hedefimiz, üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumaktır. Tekirdağ’ımız artık büyükşehir oldu, ümit ediyorum ki büyükşehir belediyesi azimle, şehrin ekonomik ve sosyal alanda gelişmesine çok önemli katkılar sağlayacaktır. Tekirdağ TSO olarak taşın ağırlığının farkındayız. Üretimin olmadığı bir coğrafya da zenginliğin olması söz konusu değildir. Biz üreten kesim olarak belediyemiz gibi kentimize hizmet etmenin mücadelesini veriyoruz. Biz kurum olarak, her zaman Büyükşehir Belediyemizin yanındayız ve her türlü katkıyı vermeye de hazırız. Şehrimizde ticareti sürekli kılabilmek için merkezi idare, yerel idare ve STK’lar ile birlikle sosyal projeler geliştirmeliyiz. Refah seviyesinin yüksek olduğu yerde sevgi, saygı, barış ve huzur olur. Bizler Tekirdağ’daki 9 oda/borsa olarak yaklaşık 18 – 19 bin üyemizle ve 140 civarı personelimizle şehrimize katkı sağlamaya çalışıyoruz” dedi.
 
Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Mustafa Özden de, “gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaret için sizlere Tekirdağ TSO Meclisi adına teşekkür ediyorum” dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluklarının çok fazla olduğunu belirten Başkan Özden, Tekirdağ TSO olarak büyükşehir belediyesinin yanında olduklarını ve birliktelik halinde hareket etmenin şehrimize katkı sağlayacağının önemine değindi.
 
Gerçekleşen toplantıda Başkan Albayrak, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerinin görüşlerini dinledi ve yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.