info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Baysan Şampiyon Sporcularla Buluştu

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Türkiye Şampiyonu olan Çorlu 75.Yıl Bedia Süleyman Serpicioğlu Ortaokulu Voleybol Takımı sporcu ve antrenörleri ile bir araya geldi.

Çorlu Belediyesi'nin organizasyonu ile 4-9 Mayıs 2015 tarihlerinde Karabük'te yapılan Türkiye finallerinde küçük kızlar voleybol kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Çorlu 75.Yıl Bedia Süleyman Serpicioğlu Ortaokulu Voleybol Takımı için kahvaltı düzenlendi.
 
Yapılan etkinliğe Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Başsavcısı Habib Korkmaz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yzb. Serkan Gürzsoy, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt, Serhad Çatalkaya, Kemaleddin Avcı, Çorlu Belediye Meclis Üyesi Ömer Cebe, Çorlu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül, Orion AVM Genel Müdürü Meral Bostan ile 75.Yıl Bedia Süleyman Serpicioğlu Ortaokulu Voleybol Takımı sporcu, antrenör ve idarecileri katıldı.
 
Toplantının başlangıcında Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç şampiyon voleybolculara hitaben konuşma yaptı. Başkan Baysan yaptığı konuşmasında genç voleybolcularımızın önemli bir başarı elde ettiğinin altını çizerken; "Yapabileceğinizin en iyisini yaparak şampiyon oldunuz. Çorlu'dan bir Türkiye şampiyonu çıkması bizler için gurur verici bir hadisedir. Başarınız tüm Çorlu'yu mutlu etti. Şehrimiz adına sizleri tebrik ediyorum" dedi.
 
Başkan Baysan'ın konuşmasının ardından başarılı sporculara hitap eden Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç; şampiyonaya katılmaya hak kazanan tek devlet okulu olarak şampiyonluk derecesi elde etmenin önemine değinirken bizzat takip ettiği final müsabakası sonucunda şampiyon olarak Çorlu'ya böyle bir gururu yaşatan Çorlu 75.Yıl Bedia Süleyman Serpicioğlu Ortaokulu Voleybol Takımı sporcu, antrenör ve idarecilerini tebrik etti. 
 
Yapılan etkinliğin devamında şampiyon sporcu ve antrenörlere Çorlu Belediyesi'nin armağanı olan cumhuriyet altınları ve Mavi Jeans ile Orion'un hazırladığı hediyeler katılımcılar tarafından takdim edildi.
 
Etkinliğin sonunda Başkan Baysan, Türkiye Şampiyonu voleybolcularımız ile günün anısına selfie çekti.