info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç Cesur Otobüs Şoförünü Ödüllendirdi

Tekirdağ da silahlı bir kişinin otobüsü kaçırma girişimine cesurca karşı koyarak izin vermeyen Özel Halk otobüsü Şoförü Serkan Yıldırım, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç tarafından tebrik edilerek ödüllendirildi.

 

Tekirdağ’da silahlı bir kişinin otobüsü kaçırma girişimine cesurca karşı koyarak izin vermeyen Özel Halk otobüsü Şoförü Serkan Yıldırım, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç tarafından tebrik edilerek ödüllendirildi.
Başkanlık makamında gerçekleştirilen törende konuşan Başkan Dalgıç, Şoför Serkan Yıldırım’ın eşine az rastlanır bir cesaret örneği gösterdiğini belirterek, “Özel halk otobüsü şoförümüzü gösterdiği cesaret örneği ve sahiplenme duygusundan dolayı tebrik ediyorum. Gerçekten böyle durumlarda son derece dikkatli olmak gerekiyor. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi. Başkan Dalgıç, Şoför Yıldırım’a bir küçük altın ve bir kravat hediye edildiğini söyledi. Törende Belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Rüya Yılmaz ile Sinan Çetiz ve Tureks Müdürü Dinçer Şanlı da hazır bulundu.