info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç NTV ye konuk oldu

Son zamanlarda yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projelerle adından söz ettiren Tekirdağ Belediyesi ve Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, ulusal kanallarda da yer alıyor.

Son zamanlarda yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projelerle adından söz ettiren Tekirdağ Belediyesi ve Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, ulusal kanallarda da yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye çapında önemli bir toplantıya ev sahipliği yapan Tekirdağ’da kentsel dönüşüm konusunda yaptığı açıklamalarla TRT1, Trt Haber, Haber Türk, NTV, Star, Kanal T gibi ulusal kanallarda gündem oluşturan Başkan Dalgıç,

“Tekirdağ Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana gece gündüz çalışmamızın meyvelerini almaya başladık. Kurumsallaşmayı sağlamakla başladığımız bu meşakkatli yolda artık Tekirdağ Belediyesi büyükşehir belediyesi olmuş durumdadır en önemlisi de büyükşehir olmayı sonuna kadar hak eden bir belediyecilik anlayışı ile yönetilmektedir.

Yaptığımız çalışmalarla ulusal kanallarda da sık sık yer almaya başladık. Ulusal kanallardan canlı yayınlara katılmamız konusunda talepler almaya başladık. Ulusal kanallardaki canlı yayınlarla Tekirdağımızı gerek ülke çapında gerek uluslararası alanda tanıtıyoruz. Son olarak ilimizde düzenlenen kentsel dönüşüm toplantısında yaptığımız açıklamalarla ulusal kanallarda yer aldık. Tekirdağ Belediyesi olarak kentsel dönüşüme büyük önem veriyoruz. Kentsel dönüşüm toplantısında yer aldık ve bu konudaki ciddiyet ve hassasiyetimizi gösterdik.

Bu gelişmeler göstermektedir ki Tekirdağ Belediyesi doğru yoldadır. Biz göreve geldiğimizde halkımıza söz vermiştik. Daha yaşanabilir, Tekirdağlıların yaşamaktan keyif aldığı, mensubu olmaktan gurur duyduğu bir kent yaratacağız diye. Bu konuda önemli bir aşama kaydettik. Altyapı çalışmalarımızı büyük oranda tamamladık. 2013 yılı ile birlikte gözle görülür bir şekilde üst yapı çalışmalarımızı da gerçekleştireceğiz. Gerek yol düzenlemeleri, gerek ulaşım konusunda gerekse de kültür ve sanat etkinlikleri ile her alanda Tekirdağ Belediyesi’nin ismini duyurmaya devam edeceğiz” dedi.