info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç tan Mahalle Ziyaretleri

Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç, Çiftlikönü Mahallesi ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç, Çiftlikönü Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
 
Çiftlikönü Mahallesi Şadırvan Kahvesi'nde Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ile birlikte mahalle sakinleri ile kahvehanede çay içip sohbet eden Dalgıç, vatandaşların isteklerini ve sıkıntılarını dinledi, çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulundu. Yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça halkla iç içe olmaya özen gösterdiğini belirten Başkan Dalgıç şunları kaydetti;" Bu kez Çiftlikönü Mahallesi'nde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızı dinledik, varsa sorunları birinci ağızdan duyduk. Belediyemizin çalışmaları hakkında halkımızı bilgilendirdik, dertleştik ve sohbet ettik." dedi. Başkan Dalgıç ayrıca mahalle sakinleri ile birlikte bazı sokakları da gezerek incelemelerde bulundu.