info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç Tepreş Şenliklerinde

Tekirdağ ın Hayrabolu İlçesine bağlı Emiryakup Köyü nde geleneksel olarak düzenlenen Tepreş Şenlikleri nin bu yıl 20. si yine geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.

Tekirdağ'ın Hayrabolu İlçesine bağlı Emiryakup Köyü'nde geleneksel olarak düzenlenen Tepreş Şenlikleri'nin bu yıl 20.'si yine geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.
Tepreş Şenliklerinde Tatar kökenli vatandaşların örf, adet ve gelenekleri ile eğlenceleri katılan davetlilere yaşatıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan şenliklerde Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç da bir konuşma yaparak şenliklerin hayırlı olmasını diledi ve emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından Tekirdağ Belediyesi Halkoyunları ekibi folklor gösterisi ve taekwondocuların gösterisi büyük alkış aldı. Tepreş Şenliklerinin vazgeçilmezi olan Kalakay Tıgırtması da başta Başkan Dalgıç olmak üzere protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Şenliklerde ayrıca Tekirdağ Belediye Konservatuarı Halk Müziği Topluluğu da bir müzik dinletisi gerçekleştirdi. Şenliğe Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter ile Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.