info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç, Yarıyıl Tatiline Giren Okulları Ziyaret Etti

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç ile birlikte Murat Hüdavendigar İlköğretim Okulu ve Kamil Korkmaz Zafer İlköğretim Okulu nu ziyaret etti.

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç ile birlikte Murat Hüdavendigar İlköğretim Okulu ve Kamil Korkmaz Zafer İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Okul ziyaretlerinde öğretmenlerle de bir araya gelen Başkan Dalgıç, Milli Eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını belirterek, "Tekirdağ Belediyesi olarak elimizden geldiği ölçüde okullarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Ufak tefek eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Bugünde yarıyıl tatili dolayısıyla okullarımızı ziyaret etmek istedik. Tüm öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyor ve iyi bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum. Okullarımıza biraz olsun destek olabiliyorsak ne mutlu bize" diye konuştu.

Başkan Dalgıç ziyaretlerinde ayrıca okullara birer akıllı tahta ve projeksiyon cihazı da hediye etti. Öte yandan öğrenciler Başkan Dalgıç'a büyük ilgi gösterdi.

Kaynak : Haberciniz