info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Ulaş Yurdakul’dan İdari Tatil’de Çalışan Malkara Belediyesi Personeline Teşekkür

Başkan Ulaş Yurdakul’dan İdari Tatil’de Çalışan Malkara Belediyesi Personeline Teşekkür

Malkara Belediyesi idari tatil olmasına rağmen çalışmalarına hız kesmeden hummalı bir şekilde devam ediyor.
 
 
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da idari tatil olmasına rağmen Atatürk Bulvarı üzerindeki çalışmalarına devam eden Malkara Belediyesi personellerine, TESKİ çalışanlarına ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkürlerini iletti.
 
 
Başkan Ulaş Yurdakul; “Belediyecilik bir hizmet sektörüdür. 7 gün 24 saat esasına göre çalışan belediyemizde gerek biz yöneticiler gerekse bazı çalışanlarımız mesai gözetmeksizin hizmetlerin kesintiye uğramamsı için çalışmalarımıza devam ederiz. Belediyenin bazı birimlerinin bayramlarda ve tatil günlerinde de mutlaka çalışması gerekmektedir. Böyle günlerde ailelerinden uzak, dinlenmelerinden feragat eden çalışanlarımıza çok teşekkür ederim.
 
 
Hizmet bekleyen vatandaşlarımızı mağdur etmemek amacıyla idari tatil günü olmasına rağmen büyük bir özveriyle ‘İşimiz, Gücümüz Malkara’ diyerek Malkara için Atatürk Bulvarı üzerinde çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı çalışanlarımıza özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
 
 
Aynı zamanda yine idari tatilde çalışmalarına devam eden hem TESKİ personeline, hem Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekiplerine hem de Fen İşleri Müdürlüğümüz dışındaki Belediyemiz çalışanlarına da ayrıca teşekkür ediyorum. Her şey daha güzel daha yaşanabilir bir Malkara için” dedi. 
 
Kaynak : Murat Ürtekin