info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Belediyelerde Zabıta Hizmetleri Eğitimi

Belediyelerde Zabıta Hizmetleri Eğitimi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT’in 2012 yılı Kasım ayı etkinlik programları çerçevesinde Belediyelerde Zabıta Hizmetleri konulu çalıştay programı 30 Kasım 2012 tarihinde Çerkezköy’de gerçekleştirilecektir.

 

Eğitim programı uzman eğitmenler tarafından işlenecek ve Belediyelerde Zabıta Hizmetleri konusundaki son güncellemelerin katılımcılarla paylaşılması sağlanacaktır.

 

Başkanlığınızca, eğitim programına katılması uygun görülen, kurumunuzu temsil edecek olan birim amiri veya personellerin isimlerinin TRAKYAKENT Belediyeler Birliği’ne bildirilmesi gerekmektedir.

 

TRAKYAKENT Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, 5393 sayılı kanun hükmünün belediyeler için önemli maddeler içerdiğini belirterek, Eğitim ile ilgili aşağıdaki mesajı vermiştir.

TRAKYAKENT Belediyeler Birliği olarak, 2012 yılı boyunca üye belediyelerimize eğitim alanında hizmet verebilmek için, belediyelerin kendi ihtiyaçlarından oluşan, çok yararlı olacağını düşündüğümüz bir eğitim takvimi oluşturduk.
 TRAKYAKENT’ in üye belediyelerine yol haritası olması amacıyla, enerjimizin belli bir kısmını seminerlere ve çalıştaylara ayırıyoruz. Birlik olarak amacımız, bu dönemde, yerel yönetimlere yönelik değişen mevzuatlar konusunda çalışmalar gerçekleştirerek üye belediyelerimizin bilgi birikimlerine katkılar sağlamaktır.
 Bu eğitim programımız ile 3.7.2005 tarihli ve 5393 sayılı Belediye Kanununun 51. maddesine dayanılarak, belediye zabıta teşkilâtının kuruluş, görev, yetki ve sorumluluklarını, zabıta memurlarının niteliklerini, görevde yükselme ve mesleki eğitimlerini, kıyafetleri ile çalışma usul ve esaslarını düzenlemek konularını sizlerle paylaşacağız.
 Eğitimlerimizin tüm katılımcılara yararlı olmasını diler, saygılarımı sunarım.

KATILIM FORMUNU İNDİRMEK İÇİN   TIKLAYIN