info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ben Öncelikle Çorlu nun Milletvekiliyim

12 Haziran Milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili adayı olarak seçimlere giren Bülent Belen aldığı 68372 oy ile Milletvekili oldu. Belen; "Ben öncelikle Çorlu nun milletvekiliyim" dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen Çorlu basınına yaptığı açıklamada, "Altmış günlük zorlu bir maraton geçirdik, Çorlu halkına ve Tekirdağ halkına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Centilmen bir hava içersinde seçim atmosferi yaşadık, inşallah bu centilmenlik Çorlu ve Tekirdağ sorunlarıyla Mecliste de birlikte hareket edilir, çünkü Trakya Türkiye için çok değerli bir yer burayı İstanbul'un arka çöplüğü yapmaya çalışıyorlar. Türkiye genelinde oy patlaması bekliyorduk fakat hüsran yaşadık. Milliyetçi Hareket Partisi ilkeli bir düşünce yapısına sahip, seçim sürecinde yaşanan kaset skandalı partimizi etkiledi fakat yinede vatandaşlarımız Milliyetçi Hareket Partisinin mecliste olması gerektiğini düşünerek bizlere oy verdi" dedi.
 
Ayrıca Milletvekili Belen, "Tekirdağ özellikle bizleri çok şaşırttı, yaptığımız ziyaretlerde iktidar partisini dışlamışlardı AK Parti hükümetini istemediklerini belirtmişlerdi fakat görüyoruz ki bu söylenen bizi yanıltmanın bir ucuydu AK Partiye Tekirdağ çok oy verdi beklemediğimiz bir sonuç çıktı" dedi.
 
Bunun yanı sıra Belen, "Adaylık sürecimde de dediğim gibi evimi Ankara'ya taşımayacağım, telefon numaramı değiştirmeyeceğim isteyen her vatandaş bana telefonumdan ulaşabilirler ben öncelikle Çorlu'nun Milletvekiliyim" dedi.