info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bil-Mar Dördüncü Arabayı Veriyor

Bu seneye kadar müşterilerine 3 araba hediye eden Bil-Mar, dördüncü arabayı vermek için yeni kampanyayı başlattı.

16 NİSAN’A KADAR DEVAM EDECEK
 
Bil-Mar kazandırmaya devam ediyor sloganıyla başlatılan kampanya dahilinde Bil-Mar’dan 40 TL alışverişe bir çekiliş bileti veriliyor. 16 Nisan 2014’e kadar sürecek kampanya’da çekiliş bileti olanlar bir adet Renault Clio Joy ve İki adat tablet bilgisayar kazanma fırsatı yakalayacak. Kampanyanın sona ermesiyle birlikte çekiliş 9 Mayıs 2015 tarihinde noter huzurunda yapılacak.
 
MÜŞTERİLERİMİZİN DE YÜZÜ GÜLSÜN İSTİYORUZ
 
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen kampanya hakkında bilgi veren Bülent Bilecen, “Bizler sadece bizim kazanmamız yeterli diye düşünseydik bu kampanyayı düzenlemezdik. Buradaki asıl amacımız Bil-Mar’ı tercih eden, yanımızda olan müşterilerimize de kazandırmak, onlarında yüzlerinin gülmesini sağlamaktır” dedi.
 
ÇEKİLİŞİ BİZZAT NOTER YAPIYOR
 
Kampanyanın noter huzurunda yapıldığının altını çizen Bülent Bilecen,  “Aracı kazanan talihli 5 Mayıs’ta noter huzurunda yapılacak çekilişle belli olacak. Yılbaşında büyük ikramiye nasıl belirleniyorsa, bu çekilişte aynı şekilde yapılıyor. Hatta bizim çekilişlerimizde yetkili noter çekilişi bizzat kendisi yapıyor” dedi.