info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bilgi Yarışması’nın 1’incisi Fevzipaşa İlkokulu Oldu

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde eğitim veren Özel Gülerçin Koleji’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Bilgi Yarışması 10 okulun katılımıyla yapıldı.

Üç ayrı etapta yapılan yarışmada finale kalan Raif Dinçkök İlkokulu, Veliköy İlkokulu ve Fevzipaşa İlkokulu Gülerçin Koleji Konferans salonunda yapılan final müsabakasında yarıştı. Yarışmayı 210 puan alan Fevzipaşa İlkokulu kazandı. 
 
Özel Gülerçin Koleji Bilgi Yarışması’nda final müsabakasında kıyasıya bir yarışma örneği gösteren Raif Dinçkök İlkokulu, Fevzipaşa İlkokulu ve Veliköy İlkokulu yarışma gurubu öğrencileri Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji ile İngilizce kategorilerinde yarıştı. Yarışmada her kategoride 10 soru sorulurken, her soru için 60 saniye süre tanındı. 
 
Yarışmada Fevzipaşa İlkokulu adına Muhammaet Aslan Şirin, Aybüke Duman, Begüm Ceylin Sezgin, Veliköy İlkokulu adına Ayberk Karagöz, Arda Yağız, Berra Karaca ve Raif Dinçkök İlkokulu adına da Onurcan Başeğen, Burcu Öztorun ve Zehra Yalçın yarıştı. Yarışmayı Fevzipaşa İlkokulu 210 puanla birinci tamamlarken, Veliköy İlkokulu 190 puanla 2’nci, Raif Dinçkök ilkokulu da 160 puanla 3’üncü oldu. Yarışma sonunda Gülerçin Koleji Eğitim Kurumları Genel Müdürü Süleyman Sezgin, 3’üncü olan Raif Dinçkök İlkokulu öğrencilerine çeşitli hediyeler ve madalya verirken, Okul Müdürü Mervan Yıldız’a da plaket takdim etti. Yarışmada ikinci olan Veliköy İlkokulu öğrencilerine ise hediyelerini ve madalyasını Gülerçin Koleji kurucusu Bülent Gülerçin, Okul Müdürü Hikmet Buz’a da plaket verdi. 
 
Yarışmanın birincisi olan Fevzipaşa İlkokulu öğrencilerine ise hediyelerini ve madalyalarını Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu verdi. Kuzulu Okul Müdürü Musa Dinç’e de plaket takdim etti. Gülerçin Koleji Bilgi Yarışması final müsabakasında, Kapaklı Kaymakamı Aslı Ayanoğlu Kuzulu, Gülerçin Koleji kurucusu ve sahibi Sait Bület Gülerçin, Gülerçin Koleji Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Okul Müdürü Süleyman Sezgin, Okul müdür yardımcıları, öğretmenler, yarışmaya katılan ekiplerde yer alan öğrencilerin velileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.