info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bonzai’ye Hayır Yürüyüşü

Amatör Doğa Sporcuları Meliha Elitaş, Zülkifil Akalın ve Mehmet Öznal, Süleymanpaşa Belediyesi’nin de katkıları ile Antik Likya yolunda bonzai ve uyuşturucu kullanımına dikkat çekmek üzere başlattıkları yürüyüşün ilk üç günlük kısmını tamamladı.

Antik Likya yolunun 250 kilometrelik kısmını yürüyecek olan “Bonzaiye hayır!” yürüyüşçüleri gönderdikleri mesajla yürüyüşün ilk üç günü hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
 
Meliha Elitaş, Zülkifil Akalın ve Mehmet Öznal imzasıyla gönderilen mesajda zorlu parkur hakkında da bilgiler verilirken şunlar ifade edildi:
“Her geçen gün gençlerimiz arasında kullanımı artan bonzai ve uyuşturucuya alternatif olarak gençlerimizi doğa ve doğa sporlarına yöneltmeyi amaçlıyoruz. Yürüyüşümüze Fethiye Montana kavşağından çok zorlu bir tırmanışla başladık. Sırtlarımızda 20’şer kiloluk çantalarımız aklımızda ise sadece gençlerimizi bu illetten kurtarmak var.
 
Zorlu tırmanışlardan, kötü koşullardan geçip kampanyaya dikkat çekmek istiyoruz. Bu belayı başına musallat etmiş çocuklara ve gençlere doğa sporlarıyla yepyeni bir hayata geçiş yapmalarına yardımcı olmak ve artan bonzai kullanımının önüne geçmek için bonzai ve uyuşturucuya dur demek için yürüyüşümüzü sürdüreceğiz!”Dedi.