info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2472
Dolar Satış
:
32.3053
Euro Alış
:
34.6335
Euro Satış
:
34.6959
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu 600 Genç Ne Yapıyor?

Çorlu da dünyanın en büyük gençlik gelişim organizasyonu AIESEC ev sahipliği yaptı. Çorlu da Silverside Otel de yerli ve yabancı 600 öğrenci dünyanın en büyük öğrenci ve değişim organizasyonunda bir araya geldi.

 

Renkli görüntülerin yaşandığı eğitimlerde öğrenciler hazırladıkları dans gösterileriyle keyifli eğitim yapma imkanı yaşadı. 4 gün sürecek olan organizasyonda Brezilya, Fas, Ukrayna, Moldova gibi bir çok ülkeden öğrenci bulunuyor. 
 
AIESEC Türkiye 56. ulusal kongresi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde gerçekleştiriyor. Dünyanın en büyük gençlik gelişim organizasyonu AIESEC, Türkiye'deki 56. toplantısını 6-9 Mayıs tarihleri arasında Çorlu Silverside Otel'de gerçekleştiriyor. İlki 1954 yılında düzenlenen AIESEC Türkiye Ulusal Kongre, bu sene AIESEC İstanbul'un organizasyonuyla 56. kez gerçekleşiyor. Çorlu Silverside Otel'de 5-9 Mayıs 2011 tarihinde gerçekleştirilen kongre, 10 farklı ilden ve ülkeden 600 üniversite öğrencisini bir araya getiriyor. 
 
Farklı lokasyonlardan, değişik arka planlara sahip, çeşitli alanlarda eğitim gören 600 üniversite öğrencisi, 4 gün boyunca liderlik, gençliğin topluma katkısı, global sorunların çözümünde gençlik insiyatifi gibi konular üzerine tartışıyor. AIESEC Türkiye'nin haziran başında gerçekleşecek yeni dönem başlangıcı öncesinde, geride bırakılan döneme dair değerlendirmelerin yapılarak gelecek dönemin hedef ve stratejileri hazırlandı. 
 
Türkiye'de dahil dünyanın 110 ülkesinde faaliyet gösteren AIESEC, topluma pozitif etki edebilmek için gençlerin kendi potansiyellerini keşfedecekleri ve geliştirecekleri uluslararası bir platform. 1948 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren AIESEC politika dışı, kar amacı gütmeyen, yenilikçi, din, dil, ırk ayrımı gözetmeyen ve tamamen gönüllü üniversite öğrencileri tarafından yönetilen “Dünya'nın en büyük öğrenci ve değişim organizasyonu" olarak tanımlanıyor. 
 
Türkiye'de 12 şubesi bulunan AIESEC'in eğitimlerinde öğrenciler ilginç dansları ile renkli görüntüler sergiliyor.