info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Nasıl Büyükşehir Çalışması

Halkın Parası Böylemi Harcanıyor

Tekirdağ sahili halkın tepkisini çekmeye devam ediyor.Köy yollarıyla başarısızlığı tescillenen Fen işlerinin aylardır bitmeyen Süleymanpaşa sahil yolu görenleri adeta çileden çıkarıyor.
 
 
Geçtiğimiz Haziran ayında sahil yürüme yolunda çukurları çivili paletlerle kapatan,kenar demirlerinin sivri uçları tehdit oluşturan yolun yapımının bitirilememesi,halen parkların yanıbaşında bulunan yolun atıl taş ve molozlarla adeta kapatılması,yapılan yolda daha şimdiden çöküntüler olması,şeffaf alanların arasının beton sıvalarla gelişigüzel kapatılması,halkın “vergilerimiz böyle mi harcanıyor?
 
 
Bu nasıl baştan savma sorumsuzca çalışma” diye tepki görüyor.
Büyükşehir Belediyesi Fen işleri daire başkanlığının,bu berbat işçiliği,astığı, “Tekirdağ Büyükşehir belediyesi çalışıyor,Tekirdağ Fen işleri daire başkanlığı” yazması, “eski hali-yeni hali” diye bilgisayar çalışması ile yapılan yolu mükemmel gibi göstermesi halkı aldatmaya yönelik olduğu bir görüntü olarak tepki çekiyor.
 
 
Fen İşleri Daire başkanlığının bu düzensiz ve baştan savma işçiliğine,başkan Albayrak’ın sessiz kalmasının ardında, “Fen işleri daire başkanını kim koruyor?” sorusunun cevabı,halk ve Tekirdağ basını tarafından merak ediliyor. 
Kaynak : Murat Ürtekin