info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Buldurana 50 Bin TL ödül var!

Kapaklı Kuyumcusu doğru ihbarda bulunanlara 50 Bin TL ödül verme kararı aldı.

Tekirdağ iline bağlı Çerkezköy ilçesinin Kapaklı Beldesinde meydana gelen Hırsızlık olayınla ilgili olarak Jandarma ekipleri, geçtiğimiz hafta, çarşaf ve maskelerle Kapaklı Kuyumcusu nu soyup, soygunda kullandıkları aracı da, güvenlik kamerası görüntüleri ile birlikte ateşe veren zanlıların eşgalini belirlerken, işyeri sahibi Nuri Eroğlu ndan da sürpriz bir vaad geldi.

NOTER HUZURUNDA ÖDÜL VERECEĞİZ

Güvenlik güçlerinin çok titiz bir çalışma yürüttüğünü söyleyen Nuri Eroğlu, "Biz de, bu çalışmaları desteklemek için, doğru ihbarda bulunanlara 50 Bin TL ödül verme kararı aldık. Soyguncuları yakalatacak doğru bilgi vererek, güvenlik güçlerinin işini kolaylaştırana, Noter Huzuru nda 50 Bin TL ödül vereceğiz." açıklamasını yaptı.

6 KİLO ALTIN ÇALMIŞLARDI

1 Kasım Pazar Günü gerçekleştirilen soygunda, biri çarşaflı, diğeri ise kar maskeli iki kişi, silah zoruyla, kuyumcuyu etkisiz hale getirip, 6 kilo altını gasp etmişti. Güvenlik kamerasının bağlı olduğu bilgisayar kasasını almayı da ihmal etmeyen soyguncular, soygun yaptıkları aracı da Tepe emlak Konutları mevkiinde ateşe vermiş, kısa sürede küle dönen aracın, İstanbul un Gazi Osman Paşa Mahallesi nden çalıntı olduğu belirlenmişti