info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bulut İnşaat’tan Kapalı Pazar Yeri Ve Otopark

Çocuklar Duymasın dizisinin sponsoru Bulut İnşaat Malkara’da bir iftar yemeği verdi ve işi garantiledi.

Geçtiğimiz yıl Malkara’da 2500 kişilik iftar yemeği veren Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut’un, şu anda İller Bankası’nda projeleri görüşülen kapalı pazaryeri ve otogar inşaatı yapım işini alacağı iddia edildi.
 
Geçtiğimiz yıl Malkara’da 2500 kişilik iftar yemeği veren Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, Malkara Belediyesi’nden kapalı pazaryeri ve otogar inşaatı yapım işi sözünü aldı.
 
Tekirdağ’da 2000 daire sloganı ile hayali daireler satmaya çalışan Temel Bulut’un bir yıl önce Malkara’da başlattığı başka bir olay bu günlerde su yüzüne çıkmaya başladı.
 
Geçen Yıl Malkara Camiatik Mahallesi’nde 2500 kişiye iftar yemeği veren Temel Bulut’un bu hareketi Malkaralıların dikkatini çekmişti.
Bunun üzerine Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya’yı ziyaret eden Temel Bulut, beraberce yapımı planlanan kapalı pazar ve otogar yerlerini gezdi.
 
Temel Bulut, bu ziyaretten sonra Anadolu Lisesi’nin yakınında bulunan Belediye arsalarına kat karşılığı daire yapma sözünü de aldı.
Habertrak araştırma servisi Malkara Belediyesi’ni aradığında başkan yardımcısı Hasan Eğilmez’den bu projelerin İller Bankası’nda hazırlandığı bilgisine ulaştı.