info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bursa - Tekirdağ Arası Deniz Otobüsü Seferleri Başlıyor

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi, Bursa - Tekirdağ arasında sefer düzenleyecek. Haftanın 2 günü gerçekleşecek seferlerde, Balkanlar ile Bursa arasında Trakya üzerinden denizden bağ kurulması amaçlanıyor.

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi, Bursa - Tekirdağ arasında sefer düzenleyecek. Haftanın 2 günü gerçekleşecek seferlerde, Balkanlar ile Bursa arasında Trakya üzerinden denizden bağ kurulması amaçlanıyor. 
 
Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO), yoğun talep üzerine Tekirdağ - Bursa arasında sefer başlatma kararı aldı. Bayramın birinci günü başlayacak seferlerde Tekirdağ -Bursa arası 7 saatlik otobüs yolculuğu deniz otobüsü ile 2 saate inecek. Bursa Tekirdağ arası deniz otobüsünün fiyatı da 50 TL olacak.
 
Nilüfer Hatun isimli deniz otobüsü ile Tekirdağ’a ilk deneme seferini yapan BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy ve teknik ekip Tekirdağ Deniz İşletmeleri Limanı’nda incelemelerde bulundu.
 
Limanın deniz otobüsünün yanaşmasına uygun olarak hazırlanacağını kaydeden BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, liman yetkilerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
 
Bayramın birinci günü başlayacak Mudanya-Avşa-Tekirdağ seferi ile Mudanya’dan 08.30’da hareket edecek olan gemi, saat 11.15’te Avşa’dan hareket edip, Tekirdağ’a ulaşacak. Dönüş için saat 12.30’da Tekirdağ’dan hareket eden gemi saat 17.30’da Avşa’dan Mudanya’ya hareket edecek. 12 Ağustos Pazartesi gününden itibaren ise normal tarifeye dönülecek.
 
Tekirdağ ile Bursa arasında Balkanlar’dan gelen bir bağ olduğunu ifade eden BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, “Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi olarak Tekirdağ’a ilk deneme seferimizi yaptık. Tekirdağ ile Bursa arasında çok yakın bir ilişki var. Balkan kökenli Tekirdağlılar’ın Bursa da yaşayan çok sayıda akrabası var. Tekirdağ ile Bursa arasında devamlı bir geliş gidiş var. Arada kalan bir adamı var. Avşa Adası’na da hem Tekirdağ’dan hem de Bursa’dan gelen giden var. BUDO olarak Kabataş ile Mudanya arasına ilk defa sefer koyduk. Böyle bir istek olunca Bursa Tekirdağ arasında da sefer koyduk. İlk deneme seferimizi yaptık. Ramazan’ın birinci günü ilk seferimize başlayacağız. Daha sonra hafta sonları seferlerimiz devam edecek. Yolcu sayısı ve talebe göre de seferlerimizi artıracağız” dedi.