info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çanakkale Seddülbahir Savaş Malzemeleri Gezici Müzesi Açıldı

Tekirdağ ın Malkara ilçesi Belediyesi nin katkılarıyla Kapalı Belediye Düğün Salonunda gösterime sunulan gezici Çanakkale Seddülbahir Savaş Malzemeleri Gezici Müzesinin açılışı yapıldı.

 

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi Belediyesi'nin katkılarıyla Kapalı Belediye Düğün Salonunda gösterime sunulan gezici Çanakkale Seddülbahir Savaş Malzemeleri Gezici Müzesinin açılışı yapıldı.
 
9 Nisan 2013 Salı günü Saat: 13: 30 da gerçekleşen açılışa Başkan Yardımcısı Nermin Tuna, Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünlü, Köy ve Mahalle Muhtarları, Lise ve Ortaokul öğrencileri, Malkara Meslek Yüksek Okulu öğretmen ve öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.
 
Çanakkale Seddülbahir Savaş Malzemeleri Müzesi görevlisi Cengiz Yürükaslan'ın anlatımında müzeyle ilgili bilgiler alan katılımcılar, Çanakkale'ye gidememiş, oraların havasını teneffüs edememiş kişiler için gezici müze kaçırılmayacak bir fırsat. Çanakkale savaşlarında yaşanmış gerçek hikayeleri ve savaşlarda kullanılmış askeri malzemeleri içeren müzeyi Malkara'da görmekten mutluluk duyduklarını dile getirdiler.