info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cep Telefonu Kavgası Kanlı Bitti: 2 Yaralı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir telefoncuda dükkan sahipleri ile müşterileri arasında çıkan bıçaklı kavgada biri ağır 2 kişi yaralandı.

İddiaya göre 16 yaşındaki Caner S., Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Uğur Mumcu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren telefoncuya gelerek annesinin hasta olduğunu ve paraya ihtiyaçları olduğunu belirterek, faturasını da yanında getirdiği cep telefonunu 300 TL karşılığında sattı. Durumu öğrenen Caner S.’nın babası Akın S., arkadaşı Fatih Y. ile birlikte bahse konu telefoncuya gelerek, oğlunun sattığı telefonu geri almak istediğini söyledi. İşletme sahibi Murat D., telefonu başka bir müşteriye sattığını bu yüzden geri veremeyeceğini söyledi.
 
Taraflar arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Dükkan sahipleri tarafından dışarı çıkarılan Akın S. ve Fatih Y., Murat D.’nın üzerine yürüdü. Tartışma esnasında telefoncuda çalışan Ahmet Ç. (29), üzerine yürüyen ve kendisine küfür ettiği iddia edilen Fatih Y.'ye yumruk attı. Bunun üzerine Fatih Y. üzerinde taşıdığı bıçağı cebinden çıkararak Ahmet Ç.’ye doğru birkaç kez salladı. Ahmet Ç., bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Bu sırada kavgayı ayırmaya çalışan Burak Ö. (20) de omzundan aldığı bıçak darbesi ile yaralandı.
 
Fatih Y. ve Akın S. kavga sonrasında olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Kaçış esnasında Fatih Y.’nin cebinden bir miktar uyuşturucu madde olduğu düşünülen paket ve Caner S.’nın kimliği yere düştü. Yaralı Ahmet Ç., çevredekilerin haber vermesi sonucu kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından, diğer yaralı Burak Ö. ise yakınları tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, Fatih Y. ve Akın S.’yi yakalamak için geniş çaplı arama başlattı.