info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Adliye Sarayı Önünde Park Sorunu

Adliye Sarayı’nın Fatih Mahallesi’nde hizmete girmesi ile birlikte otopark sorunu da gün yüzüne çıktı.

200 yataklı Devlet Hastanesi inşaatının da devam ettiği bölgede otopark sorunu yaşanırken, özellikle servis saatlerinde trafiğin keşmekeşe dönüştüğü belirtildi.
 
Çerkezköy Adliyesi’nin Fatih Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi üzerine taşınması ile birlikte Çerkezköy Hükümet Konağı rahat bir nefes alırken, bu sefer Fatih Caddesi’nde otopark sorunu baş gösterdi. Özellikle servis saatlerinde otopark sorunu Adliye Sarayı önündeki Malkoçoğlu Caddesi’nde kendini gösterirken, cadde üzerine park eden araçlar ile servis otobüslerinin aynı caddeyi kullanması trafiği keşmekeşe çeviriyor.
 
BU SAATLERE DİKKAT
 
Mahalle sakinleri trafik ve otopark sorununa çözüm bulunmasını isterlerken, özellikle saat 15.00 ile 17.00 saatleri arasında Malkoçoğlu Caddesi’ndeki trafiğin içinden çıkılmaz bir hal aldığını belirtiyorlar.
 
PARK ALANI SINIRLI
 
“Adliye Sarayı’na gelen ve işi olan vatandaşlar ile avukatlar araçlarını cadde üzerine park ediyorlar ve servis saatlerinde de otobüsler caddeyi işgal ediyor” diyen vatandaşlar, Devlet Hastanesi inşaatı nedeni ile Adliye Sarayı önündeki park alanının da kısıtlı olduğunu belirterek, “Durum böyle olunca cadde üzerinde trafik kitlenme noktasına geliyor. Yetkililerden biran önce Adliye Sarayı önündeki trafik kaosuna son vermelerini istiyoruz” açıklamasında bulundular.