info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2073
Dolar Satış
:
32.2653
Euro Alış
:
34.6708
Euro Satış
:
34.7333
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Belediyesinin Web Sitesi Yenilendi

Vatandaşların Belediye hizmetlerinden daha iyi yararlanabilmeleri adına Çerkezköy Belediyesine ait www.cerkezkoy.bel.tr web sitesi yenilendi.

 Konu hakkında konuşan Belediye Başkanı Ali Ertem, “Belediyemizin bu yeni web sitesinin beğenileceği kanaatiyle belediyemizin hizmetlerinden faydalanacak bütün herkes için faydalı olmasını diliyorum” dedi.
 
YENİ SİTE HİZMETE GİRDİ
 
Çerkezköy Belediyesi’ne ait www.cerkezkoy.bel.tr  web sitesi vatandaşların Belediye hizmetlerine daha kolay erişebilmeleri açısından yenilendi. Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Görsel olarak daha zengin ve hizmete erişimi daha kolay olan bu yeni web sitemizin başta Çerkezköylü hemşerilerimiz olmak üzere tüm kullanıcılar tarafından beğenileceğine inanıyoruz. Belediyemizin yeni internet sitesinin içeriği ve tasarımı yenilenirken, özellikle sosyal ağlar üzerinden bilgi paylaşımının gerçekleştirilmesi için özel butonlar yerleştirilerek vatandaşlarımızın kullanımına açıldı” dedi.
 
HERKESE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM
 
İnternet sitesinde belediyeyle ilgili duyuruların daha etkin bir şekilde gösterilmesinin sağlandığını ifade eden Ertem, “Belediyemizin e-imar, e-belediye, kent rehberi, vatandaş şikayet-öner, doğrudan teminler gibi konularda internet sitesi üzerinden daha önceden verdiği hizmetler bu yeni site üzerinde bulunmaya devam etmektedir. Yeni web sitemizle Belediyemizi ziyaret eden kişilerin gün, hafta, ay ve içerik bazında takibi ve istatistikleri yapılabilmektedir. Ayrıca değişik konularda anket çalışmaları yapılabilecek hale getirilmiştir. Belediyemizin bu yeni web sitesinin beğenileceği kanaatiyle belediyemizin hizmetlerinden faydalanacak bütün herkes için faydalı olmasını diliyorum” diye konuştu.