info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy’de Engelli Çocuklara Müjdeli Haber

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Mesleki Eğitim Merkezi 16 Eylül Pazartesi günü resmen açılıyor.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Mesleki Eğitim Merkezi 16 Eylül Pazartesi günü resmen açılıyor. 
Hayırsever Serkan Karagöz, düzenlediği basın toplantıyla Müjgan-Serkan Karagöz Özel Uygulama Merkezi ve Özel Mesleki Eğitim Merkezi’nin açılış töreniyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. 
Karagöz, “Bizim 2009 yılında engelliler için yaptırmış olduğumuz Müjgan-Serkan Karagöz Özel Uygulama Merkezi ve Özel Mesleki Eğitim Merkezi’nin Allah nasip kısmet ederse pazartesi günü saat 11.00’da açılışını yapacağız. Değerli konuklarımızın katılımıyla güzel bir açılış töreni yapacağız. Bu konuyla ilgili okul açılmadan önce bir takım sıkıntılarımız oldu. 2009 yılında atılan temel ile başlayan serüvenle geçen sene eğitim öğretime başlandı. Dolayısıyla bu yıl ikincisi olacak. Bundan dolayı çok mutluyuz. O okulda her şey var. O çocukların engelli olmaları onların suçu değil, fakat onlara bizler ve sizler kucak açarak gerekli sevgiyi göstermemiz gerekiyor” dedi.
Okulda bulunan çocuklarla fırsat buldukça bir araya gelerek mutluluklarını ve acılarını paylaştıklarını ifade eden Karagöz, şöyle devam etti: “Bu da bir hayırsever olarak bizlere büyük bir zevk veriyor. İnşallah okulumuzun açılıp önce Çerkezköy ve çevresine daha sonra tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu okulumuzda sadece Çerkezköy’den değil Saray ve köylerinden, Büyükyoncalı’dan, Karaağaç, Kapaklı, Kızılpınar ve Veliköy’den de öğrenciler geliyor. Bir nevi bölge okulu gibi oldu. İhtiyaca cevap verebildiğimiz için bizlerde mutluyuz. Bu okulda benim bildiğim kadarıyla yaklaşık 120 öğrenci var ama yıl içinde Çorlu’da bulunan RAM’ın göndereceği öğrencilerle birlikte öğrenci sayısının 150’yi bulacağını düşünüyoruz. İnşallah ufak eksiklikleri de tamamlayarak hep birlikte el ele vererek burada en iyi şekilde eğitimin olması için uğraşacağız. Ben ve eşim bunu severek yapıyoruz. Bu okulu yaptırdık diyerek kenara çekilmedik. İnşallah bundan sonra da ilgilenmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Pazartesi günü yapılacak olan açılış töreni hakkında da konuşan Karagöz, “Açılış törenine Tekirdağ Valisi, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy protokolü, bölge Milletvekilleri, bir aksilik çıkmadığı takdirde AK Parti Genel Başkan yardımcısı Numan Kurtulmuş ile çok sayıda dostlarımız katılacak. İyi bir açılış olması için uğraşıyoruz. Yardımlarını esirgemeyen tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Diğer yandan Pazartesi günkü programda Çerkezköy Kaymakamımız Metin Kubilay’ın hazırlattığı davetiye ile aynı zamanda İlköğretim haftası kutlama programı da okulumuzda yapılacak. İlköğretim haftası kutlama programı valilik nezdinde Tekirdağ’da yapılıyordu ama bu yıl sayın valimizden rica ederek kutlama haftasını okulumuzun açılışıyla birlikte yapılmasını rica ettik. İki mutluluğu bir arada yaşayacağız” açıklamasında bulundu.