info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Belediye Başkan Adaylarından Ak Parti’ye Ziyaret

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat ve beraberindeki heyet, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'na gelerek İl Başkanı Ahmet Kambur’u makamında ziyaret etti.
 
Kadir Albayrak, ziyaret sırasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Ana amacımız seçim çalışmalarını Tekirdağ’a yakışır, seviyeli, güzel politika yaparak, birbirimizi incitmeden yapmaktır. Siyasetin doğal gereği zaman zaman birbirimizi tenkit ediyoruz. Ama halkımızın dediği olacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız belli olduğu zaman tüm siyasi partiler birleşeceğiz. Seçilen belediye başkanı halkın belediye başkanı olacak, Tekirdağ’ın belediye başkanı olacak. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ile geçmişten bir dostluğum var. Sayın il başkanıma başarılar diliyorum, güzel bir seçim olsun, her şey Tekirdağ için olsun" şeklinde konuştu.
 
“KARDEŞÇE BİR YARIŞ OLSUN, KAZANAN TEKİRDAĞ OLSUN”
 
AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur ise, rekabetin insanca, kavga etmeden, gürültüsüz bir şekilde devam etmesi gerektiğini ifade ederek, önemli olanın Tekirdağ’ın kazanması olduğunu vurguladı. Bir dönem Tekirdağ Belediye Meclisi'nde bulunarak Tekirdağ için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini kaydeden Kambur, "Kadir Başkanımızla önceliğimiz var. İyi günlerimiz geçti. Düzgün, dürüst insandır. Biz siyaset yaparken kişiler üstünden siyaset yapmadım. Hiç kimseyi karalamadan, aleyhinde konuşmadan siyaset yaptım, benim çizgim bu. Partililer olarak birbirimizi eleştireceğiz, doğal olan da bu zaten. Yarın yüz yüze bakacağız. Buradayız, bu yarışın kardeşçe devam etmesini diliyoruz. Büyükşehir için başarılar diliyorum iyi bir yarış olacak. Kazanan inşallah biz oluruz. Kardeşçe bir yarış olsun kazanan Tekirdağ olsun" dedi.