info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP Tekirdağ Gençlik Kollarından Önemli Açıklama

CHP Tekirdağ Gençlik Kollarından Önemli Açıklama

CHP Tekirdağ gençlik kolları başkanlığı,bir süre önce CHP Çorlu gençlik örgütü başkanı Mustafa Ülkem Uruk ve yönetimini görevden almış,gerekçe olarak da CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine attığ twitlerin gün yüzüne çıkmasını göstermişti.
 
Buna rağmen,Çorlu gençlik örgütü bunu yalanlamıştı.Bu nedenle,CHP Tekirdağ gençlik örgütü bir basın açıklaması yayımladı.Basın açıklamasında şu açıklamalara yer verildi;  
 
 
CHP Tekirdağ İl Genclik Örgütü'nden Basına Duyuru!!!
Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu Gençlik Örgütü başkanı Mustafa Ülkem Uruk ve yönetim kurulu Atama ve görevden alma konusunda tek yetkili olan CHP Tekirdağ İl Gençlik Örgütümüz tarafından görevden alınmış ve yerine yeni atama gerçekleştirilmiştir. Bu bağlamda Çorlu ana kademe örgütümüzün partili üyelere mesaj yoluyla CHP Tekirdağ İl Gençlik Örgütümüzün aldığı kararı ve basındana çıkan haberleri yalanladığını üzülerek duymuş bulunmaktayız. Bir kez daha Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun gençler hür siyaset yapacak söylemini ve gençlik örgütlerinin özerk bir yapısı olduğunu hatırlatr. Ana kademe yöneticilerimize kendi çalışmalarında basarılar dileriz.” Dedi.
 
Görevden alınan Çorlu gençlik örgütünün bu açıklama karşısında ne tür bir tavır alacağı merak konusu.