info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Tekirdağ İl Başkanlığına Bomba Aday

Chp Tekirdağ İl Başkanlığına Bomba Aday

Partili partisiz her kesimden kişiyle yakın ilişkilerde bulunan, insanları din, dil, ırk ayırmadan eşit bir şekilde sevgi gösterisinde bulunan, Tekirdağ’ı Almanya’ya taşıyan, AB’YE yakınlığıyla bilinen ünlü Alman gazetesi Nordboyarische Kurier’in editörüyle yakın dostluğu bulunan MENNAN YILDIRIM, TEKİRDAĞ İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLUYOR.
Yıllardır aday olmaktan yılmayan, seçilmemesine rağmen, partisine küsmeyerek sadakatle hizmet eden Mennan Yıldırım’ın adı, Tekirdağ CHP kulislerinde konuşulmaya başladı. Hedefi, parti içindeki bölücü, ayrıştırıcı gruplara son vererek, tek bir kimlik altında toplamak olan Yıldırım’ın dostları bu durumu desteklerken, aprti içi gruplar ve kongrelerde çeşitli oyun ve şaibe peşinde olanları bir korku sardı. Parti içi muhalefete karşı olduğunu ve bu tür insanların partiden uzaklaştırılarak PARTİ BÜNYESİNDE SADECE GERÇEK CHP’LİLERİN KALARAK ZARAR VERENLERİN AYIKLANMASI gerektiğini söyleyen Mennan Yıldırım’ın, GRUPÇU VE KOLTUK SEVDALILARI TARAFINDAN YİNE BİR OYUNLA SAF DIŞI EDİLECEĞİ Mİ YOKSA TEMİZ BİR CHP İÇİN DESTEK Mİ GÖRECEĞİ MERAK EDİLİYOR. 
Kongre süreci öncesi, Şeref Çetin’in, Muratlı’dan gelen şikâyetleri; “bu kadar sorun varken,28 bin nüfuslu Muratlı’nın sorunlarıyla mı uğraşacağız?” Diyerek, Tekirdağ’da nüfusa oranla en yüksek oyu alan Muratlı’yı küçük görmesi de tepkiyle karşılanırken, bir diğer aday olan ŞERAFETDİN TERZİ İLE MENNAN YILDIRIM arasında geçmesi beklenen seçimde, Şeref çetin’in başkanlığının, milletvekilleri müdahale etmezse, sona erdiği kesin gibi görünüyor.
Almanya’da olan Mennan Yıldırım’ın hafta sonu yurda dönmesi bekleniyor.
Kaynak : Murat Ürtekin