info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP ye Üye Oldu Kulisler Hareketlendi

Çerkezköy’de tam 25 yıldır Diş Hekimliği yapan Subaykan Pandar’ın geçtiğimiz hafta Çarşamba günü CHP İlçe Teşkilatı’na giderek partiye üye kaydını yaptırması siyasi kulisleri hareketlendirirken, Pandar’ın CHP’den Belediye Başkanlığı’na Aday Adayı olacağı siyasi kulislerde ifade edilmeye başlandı.

CHP’ye Üye kaydını yaptırdığını doğrulayan fakat Aday Adaylığı için henüz bir şey söylemenin erken olduğunu belirten Dt. Subaykan Pandar, “Aday Adaylığı ile ilgili daha tam kararımı vermedim. Vakti zamanı gelince oturup değerlendireceğim” derken, Aday Adaylığına da açık kapı bıraktı.
 
BABAMIN İSMİ İLE DEĞİL KENDİ İSMİM İLE GELDİM
 
Babası Nur Sefa Pandar’ın Askeri Yargıtay Başkanlığı, MHP Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerini yaptığını ve son seçimlerde ise DSP’den Belediye Başkan Adaylığına soyunduğunu hatırlattığımız Dt. Subaykan Pandar, “Neden CHP?” sorusuna ise “Çerkezköy beni 25 yıldır Subaykan Pandar olarak tanıdı ve bağrına bastı. 25 yıldır hiçbir siyasi partiye üye olmadan çalıştım, dişimle, tırnağımla kazıyarak, bugünlere geldim. Bugünlere babamın ismi ile değil kendi ismim ile geldik. Daha önce öyle siyaset niyetim olsa babam MHP Genel Sekreter Yardımcısı görevinde iken Milletvekilliğine Aday olur ve Milletvekili seçilirdim.
 
KOLAY YOLU SEÇMEDİM
 
Fakat öyle kolay bir yolu seçmedim. Ülkemizde son yıllarda yaşanan Balyoz, Ergenekon Davaları ile Gezi Parkı Eylemleri sonucunda gördüm ki içerisinde memleket sevdası olan herkesin siyasete girmesi, taşın altına elini sokması ve bu haksızlıklara dur demesi lazım. Dolayısı ile bir yerlerden başlamak lazım. Ben de benim dünya görüşüme en yakın olan CHP’ye başvuruda bulundum ve üye oldum” diye konuştu.
 
TAŞIN ALTINA ELİMİ KOYMAK İSTEDİM
 
25 yıllık meslek hayatında belirli bir noktaya geldiğini ve belirli bir birikime, dünya görüşüne ulaştığını ifade eden Subaykan Pandar, “Taşın altına elimi koymak istedim. Bundan tam bir hafta önce CHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile tanıştım. Daha sonra ise partiye üyelik kaldımı yaptırdım. Şahsıma gösterilen ilgi ve teveccüh beni ziyadesi ile mutlu etti” dedi.
 
25 YILDIR ÇERKEZKÖY’DE
 
Bundan 47 yıl önce doğduğunu ve Silivri’nin Bekirli Köyü nüfusuna kayıtlı olduğunu belirten Subaykan Pandar, ilk, orta ve lise tahsilini Ankara’da tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi’nden mezun olduğunu ve askerliğini Yedek Subay olarak Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda yaparken Çerkezköy’e yerleştiğini ve tam 25 yıldır Çerkezköy’de Diş hekimi olarak göreva yaptığını söyledi.
 
EŞİ VE OĞLU DA DİŞ HEKİMİ
 
Eşinin de Diş hekimi olduğunu ve Özel Trakya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde birlikte çalıştıklarını ifade eden Subaykan Pandar, aynı zamanda iki çocuk sahibi olduğunu belirterek, “Oğlum Diş Hekimliği Fakültesi son sınıf öğrencisi, kızım ise liseye devam ediyor” açıklamasını yaptı.