info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP’den ÇYDDye Hayırlı Olsun Ziyareti

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde kamu kurum ziyaretleri gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Çerkezköy Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Selda Karacalar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde kamu kurum ziyaretleri gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Çerkezköy Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Selda Karacalar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
 
Partililer ile birlikte Çerkezköy Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine ziyaret gerçekleştiren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Başkanlığa seçilen Selda Karacalar’a görevinde başarılar diledi. Özkan "Genç, dinamik bir kardeşimizin Başkan seçilmesinden dolayı son derece memnun olduk. Her şey inşallah senin gönlünce olur. Bu işi de yürüteceğine CHP İlçe yönetimi olarak yürekten inanmaktayız. Ne konuda olursa olsun parti olarak her zaman yanınızdayız" dedi.
 
Türkiye’de yaşanan olayların da görüşüldüğü ziyarette konuşmasına devam eden Özkan, "Ülkemiz son günlerde kritik zamanlar geçiriyor. Her gün ortada infial yaratacak olaylar oluyor. Nereye gidiyoruz ne yapıyoruz bizde bilmiyoruz. Vatandaşlar olarak çok gerçekten çok endişeliyiz. Ülkemizde her gün değişik olaylar meydana geliyor. Televizyonlarda IŞİD örgütünü bizim tedavi ettiğimiz görülüyor. Acaba diyoruz o TIR'lar ile yakalanan silahlar bu insanlara mı gitti. Dışişleri bakanımız hayır hiçbir şey olmaz diyor, ama akşam bu tür olaylar oluyor. Her an ülkede değişik değişik gündemler çıkıyor" diye konuştu.
 
"KARŞI KOYAMIYORUZ"
 
Ziyaretten ötürü partililere teşekkür eden ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Selda Karacalar, "Bizleri eğiten öğretmenlerimiz bize ne öğrettiyse bizler de bizden sonra gelen nesillere onları anlatmaya çalışıyoruz. Bunun için ilk olarak aileden başlamamız gerekiyor. Toplumu bilinçlendirmeden bunlara karşı koyamıyoruz. Sivil toplum örgütleri olarak ulaşabildiğimiz gençlere gerekli eğitim ve desteği sağlıyoruz. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Türkiye’nin her yerinde birçok şubesine sahiptir. Amacımız da eğitim, eğitim öncesinde de ilk önce aileyi bilinçlendirmek sonrasında da çocuğu bilinçlendirmektir" açıklamasında bulundu.
 
Gönüllüler olarak çok fazla öğrenciye ulaşmak istediklerini sözlerine ekleyen Karacalar, "Bu anlamda da hem sosyal hem de kültürel anlamda eğitime önem veriyoruz. Dernek olarak bir çok proje ve aktivitelerimiz oluyor. Çerkezköy’de çocuklarımıza ulaşmamıza rağmen çok sınırlı olduğu için ulaşamıyoruz. Yine de ulaşabildiğimiz öğrencilerle kurduğumuz bağlar çok kuvvetli. Gerek dışarıda gerek içeride aileleriyle birilikte de çok güzel etkinliklerimiz oluyor. Bizler bir şekilde de olsa ipin ucundan tutmaya çalışıyoruz. İnşallah daha iyi şartlarda öğrencilerimize daha fazla destek olmaya çalışırız" dedi.