info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP`Lİ Başkan Seçime giderken Yönleri Şaşırdı

Tekirdağ`ın Muratlı ilçesi CHP`Lİ Belediye Başkanı Nebi Tepe`nin okları,seçime giderken aynı yol arkadaşı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay gibi yönünü şaşırdı.

Muratlı'nın tarihi İnanlı Çeşmesine giden tabela oklarının yönü, Muratlı halkı tarafından ihmalkarlık ve özensizlik olarak değerlendirildi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Muratlı'ya geldiğinde otobüsle ters yöne girmiş ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını Dr. Candan Yüceer'e kaptırmıştı.25 yıllık görev süresi boyunca Muratlı'ya bir çivi dahi çakmayan Nebi Tepe'nin tarihi İnanlı Çeşmesine giden yolu gösteren tabelaların iki farklı yöne baktığını gören vatandaşlar, "Nebi Tepe daha tarihi İnanlı Çeşmesine giden yolu gösteren tabela oklarını dahi göremiyor.

Bu saatten sonra Muratlı'ya ne verecek? Onun Hezimeti de yol arkadaşı Vahap Akay gibi olacak.Daha yollarını bulamayan başkanların Belediye makamında yeri yok" diyorlar.Tarihi İnanlı Çeşmesine giden yolu gösteren okların farklı yönü göstermesi alay konusu oldu.

Kaynak : Murat Ürtekin