info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp’li Gençlerden Gövde Gösterisi

Yerel seçimlerde gençlere güvenlerinin sonsuz olduğunu kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, gençlerin siyasette daha çok yer alması gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Gençlik Kolları Tekirdağ Ticaret Odası Salonu’nda ‘Gençler Bir Arada’ etkinliği düzenledi. Etkinliğe Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Murat Uysal ve CHP ilçe gençlik kolları başkanları ve çok sayıda genç partili katıldı. 
 
Salonun dolup taştığı çok yoğun katılımın gerçekleştiği organizasyonda heyecan bir an olsun düşmedi. Gençlerin sloganları eşliğinde başlayan etkinlikte Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak'ın sözleri motivasyonu daha da yükseltti.
 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa katılamayan CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Emre Köprülü ve Candan Yüceer'in mesajları okundu. 
 
‘ADAY BELLİ OLDU YÜK KALKTI
 
CHP’li gençlerin azimle çalıştığını ifade eden CHP Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Ogün Kürümoğlu, gençlerin siyasette daha önde olması gerektiğini aktardı. Genç Başkan, yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışma arkadaşlarından çok çalışma sözü istedi. Kürümoğlu, “Artık adayımızın belli olması üzerimizde ki yükü kaldırmıştır. İlk defa Büyükşehir olan Tekirdağ'da seçim döneminde çok çalışacağız. Türkiye genelinde fazlasıyla öne çıkan iyi bir örgüt olduk. Bunda hepimizin payı çok büyük ve bunu hep birlikte başardık.” dedi.
 
90 YILLIK ÇINARIN KÖKLERİYİZ
 
 
İktidar partisine sırtlarını dayamak yerine bu dava uğruna Cumhuriyet Halk Partisi için gençliğini ipotek etmiş arkadaşlarım, diyerek sözlerine devam eden Başkan Kürümoğlu: “11 ilçede başarılı etkinlikler gerçekleştirdik. CHP Gençlik örgütü, 90 yıllık çınarın gölgesinde var olmaya çalışan bir yapı değil köklerinde yaşan çok güçlü bir örgüttür.  Seçim süresinde gençlik kollarında olmak zor zanaattır. Bizi ve takım arkadaşlarımızı bu dönemde tahrik edecek birçok etken ortaya çıkacaktır. Fakat bizi hiç bir engel yıldıramayacaktır” hem sivil toplum kuruluşları hem de siyasi partiler bazında Tekirdağ’ın açık ara en güçlü gençlik oluşumuyuz.’’ İfadelerini kullandı. 
 
“Kimsenin neferi değil, Mustafa Kemal'in Askerleriyiz” diyen Kürümoğlu; bizler savaşmayı Mustafa Kemal Atatürk'ten ölmeyi de Uğur Mumcu’dan öğrenmiş bir nesiliz. Bizlere bu topraklarda yenilgiyi kimse asla öğretemeyecek.'' ifadelerini kullandı.
 Konuşmanın ardından yoğun alkışlarla il gençlik kolu başkanı tarafından tüm ilçe başkanları tek tek sahneye davet edildi ve el ele adeta gövde gösterisi yaparak objektiflere poz verdiler. Kürümoğlu, ''bu gençliğin başkanı değil hizmetkarı olmaktan onur duyuyorum.'' diyerek etkinliğe olan yoğun katılımdan ve tüm ilçe başkanlarının çalışmalarından dolayı herkese sonsuz teşekkürlerini sundu. 
 
Programda Süleymanpaşa İlçe Başkanı Murat Uysal, İl Başkanı Recep Palabıyık, Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak'ta konuşma yaptı.
 
Yerel seçimlerde gençlere çok güvendiğini ifade eden Albayrak, “Gençlik kollarının düzenlediği her etkinlikte şartların el verdiği müddetçe bende olacağım. Başarı 30 Mart akşamı CHP'nin olacak. Tekirdağ Büyükşehir ve 11 ilçenin belediye başkanları CHP'li olacak” ifadelerini kullandı. 
 
Gençlerin yerel seçimde partiye büyük katkı sağlayacağını aktaran Albayrak, “Tekirdağlı kardeşlerimizin bu zamana kadar yaptığı çalışma ortada. Ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Partimiz adına gençlerimizle gurur duyuyorum. Gençlerimize her zaman çok güvenmeliyiz. Gençlerimizin önünü açmalıyız.” dedi.
 
Etkinlik, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak'ın gençlerle yaptığı karşılıklı soru cevap diyaloglarıyla son buldu. 
 
Etkinliğin yoğun bir katılımla gerçekleştiğini bildiren Başkan Kürümoğlu, “Beklediğimiz gibi çok yüksek bir katılım oldu. Bu akşam ve etkinlikte hedeflediğimiz verimi aldık gelen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da çalışmalarımıza ve etkinliklerimize daha yüksek motivasyonla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.