info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çocuk Kulübü 7 Ayda 3 Bin Üye Sayısına Ulaştı

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü kurulduğu günden bu yana kısa sürede 3 bin üyeye ulaştı.

Nisan 2015 tarihinde kurulan Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü, 7 ay gibi kısa bir sürede 3 bin Süleymanpaşalı çocuk üye sayısına ulaştı. Çocuk Kulübünün gerçekleştirdiği sosyal aktivitelere katılan çocuklar, Çocuk Kulübünün sürpriz hediyeleri ile karşılaşıyorlar. Nisan ayında kurulmasının ardından 23 Nisan 2015 tarihinde Süleymanpaşa’da bir ilki gerçekleştirilen Çocuk Şenliği’ne binlerce çocuk katılmış ve eğlenceli dakikalar geçirmişti. Bu yıl ikincisi düzenlenmesi planlanan Çocuk Şenliği için Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri çalışmalar başlatıldı.
 
3-13 yaş arası çocukların sosyal ve kültürel yönden gelişimine katkıda bulunmak, kent kültürü, kent yaşamı konularında bilgi sahibi olmalarını sağlamak bu konularda çocuklarında fikir ve düşüncelerini ifade edebileceği bir çocuk platformu oluşturmak amaçlı kurulan çocuk kulübü, Süleymanpaşalı çocukların sosyal, kültürel ve kişisel açıdan gelişimini hedefliyor.
 
KİRAZ FESTİVALİNDE ÜCRETSİZ OYUN PARKINDA EĞLENCELİ DAKİKALAR
 
Süleymanpaşa Belediyesi öğrenmeye, eğlenmeye ve farklı sosyal aktiviteler içerisinde bulunmaya herkesten daha fazla ihtiyacı olan çocukların tüm imkânlardan ücretsiz olarak faydalanmasını sağlayan Çocuk Kulübünün üyeleri, 51. Kiraz Festivali alanında kurulan oyun parkından ücretsiz olarak faydalandılar. Festival alanında kurulan oyun parkında binlerce çocuk eğlenceli dakikalar geçirirken, üye olmayan Süleymanpaşalı çocuklar ise üye yapılarak tüm olanaklardan faydalanması sağlandı.
 
SÜLEYMANPAŞA’DA BİR İLK ‘’ÇOCUK ŞENLİĞİ’’
 
Geleceğim mimarlarını yetiştirmek için ve mutlu çocuklar mutlu gelecek hedefi ile yola çıkılarak kurulan Çocuk Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Süleymanpaşa’da bir ilki gerçekleştirerek 1. Çocuk Şenliğini gerçekleştirdi. Gençlik Merkezi bahçesinde düzenlenen 1. Çocuk Şenliğine binlerce çocuk katıldı. Şenliğe katılan çocuklara TRT Çocuk kanalında yayınlanan ‘’Köstebekgiller’’ çizgi dizisi maskotları eşlik ettiler.
 
KALEM KUTUSU VE KURŞUN KALEM HEDİYE
 
2015-2016 eğitim – öğretim yılının açılması ile birlikte Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Barbaros İlkokulunu ziyaret ederek, geleceğin teminatı 1. sınıf öğrencilerine Çocuk Kulübünün hazırladığı kalem kutusu ve kurşun kalem hediye etti. Sınıfta ki öğrencilere çocuk kulübünden bahseden Başkan Eşkinat, çocuklara her hafta bir sınıfın İstanbul Vialand oyun parkına gideceğinin müjdesini verdi.
 
İLK YOLUCLAR SEVGİ EVİ ÇOCUKLARI
 
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın müjdesini verdiği proje geçtiğimiz haftalarda başladı. Çocuk Kulübünün Vialand oyun parkına giden ilk otobüsünün yolcuları ise Sevgi Evlerinde kalan çocuklar oldu. Vialand oyun parkında unutulmaz anlar yaşayan Sevgi Evi çocukları Başkan Eşkinat’a teşekkür ettiler.
 
EŞKİNAT ‘’ ÇOCUK KULÜBÜ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDECEK’’
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ; ‘’Hayata geçirdiğimiz projeler ile vatandaşlarımıza destek olmaya gayret ettik. Başlattığımız kampanyalarla elimizden geldiğince eğitime katkıda bulunmaya çalıştık. Duyarlı vatandaşlarımız da her zaman yanımızda olarak bizi yalnız bırakmadılar. Gerçekleştirdiğimiz etkinlikler Süleymanpaşalıların desteğiyle devam edecek. 2. kez düzenleyeceğimiz Çocuk Şenliğimiz için çalışmalara başladık. Tüm çabamız geleceğin mimarları çocuklarımız içinSüleymanpaşa’daki çocuklarımızı bir araya topladığımız Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nün eğlence etkinlikleri devam edecek.’’ dedi.