info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çöp Kavgası: 1’i Ağır 2 Yaralı

Çorlu’da, özel bir firmanın atık ayrıştırma tesisinde hurda malzeme ayırma yüzünden kavga çıktı. Kavgada baba ve oğlu av tüfeğiyle vuruldu. Olayda biri ağır toplam iki kişi yaralandı.

Çevre yolu üzerinde bulunan özel bir firmaya ait katı atık ayrıştırma alanında meydana geldi. İddiaya göre 28 yaşındaki Hasan T. alana dökülen malzemeleri ayırmak istediği sırada Ahmet D. ve Erdin D. İle arasında hurda çöp ayırma yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine baba Ahmet ile oğlu Erdin D., Hasan T.’yi dövmeye başladı. Bu sırada başka ayrım yapanların araya girmesiyle kavga önlendi.
 
EVE GİDİP TÜFEĞİ ALDI
 
Kendisine dayak atılması üzerine aracına binen Hasan T. Hıdırağa Mahallesi’ndeki evine giderek av tüfeğini alıp, tekrar olay yerine geldi. Burada önce baba Ahmet D.’nin sol ayağına iki kez ateş eden Hasan T., daha sonra ise Erdin D.’nin sol ayağına ateş etti. Bunun üzerine aracına binip olay yerinden kaçan Hasan T. 156 Jandarma İmdat’ı arayıp adam vurduğunu ve teslim olmak istediğini söyledi. Gelen Jandarma ekiplerine teslim olan T.’nin sorgusu sürüyor. Ağır yaralanan baba Ahmet D. ile oğlu Erdin D. Çorlu Devlet Hastanesi’ne getirildi. Erdin D. yapılan tedavisinin ardından taburcu edilirken baba Ahmet D. ise Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Soruşturma sürüyor.