info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Elektrik Faturası Ödemede 2. Oldu

Tekirdağ’a bağlı Çorlu Elektrikçiler Derneği (ÇED) ile Çorlu TREDAŞ Müdürlüğü ortaklaşa bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıda Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinin elektrik faturası ödemede 1'inci olduğu ifade ederken, Çorlu'nun 2'nci sırada yer aldığı kaydedildi. 
 
Çorlu TREDAŞ İşletme Müdürü Cemil Engin, Çorlu TREDAŞ İşletme Müdürü yardımcısı Nihat Dereli, Çorlu TREDAŞ Proje Müdürü Muvaffak Yeşilkaya, Çorlu Madeni Eşyalar Odası Başkanı Rüstem Duman, Çorlu Elektrikçiler Derneği (ÇED) Başkanı Semih Ergül, Çorlu Elektrikçiler Derneği (ÇED) Genel Sekreteri Murat Hancılar, elektrik mühendisleri, teknisyenler, teknikerler ve Çorlu Elektrikçiler Derneği üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda TREDAŞ’ın Çorlu’daki faaliyetleri, yeni düzenlemeler ve Çorlu’da dernek üyesi elektrikçilerin yaşadığı sıkıntılar masaya yatırıldı. 
 
Çorlu TREDAŞ İşletme Müdürü Cemil Engin, TREDAŞ’ın Çorlu’daki tahsilatının yüzde 99.8 ile oldukça başarılı olduğunu ve Lüleburgaz’dan sonra Trakya’da ikinci olduğunu ifade etti.
 
"DERNEĞİMİZİN FAALİYETLERİNE HIZ VERECEĞİZ"
 
Çorlu Elektrikçiler Derneği (ÇED) Başkanı Semih Ergül, bilgilendirme toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Derneğimizin bu tür faaliyetlerini arttırıp üyelerimizi bilinçlendirme konusunda daha aktif olmak istiyoruz. Kuruluşumuzun 7'inci yılında çalışmalarımızı bu yönde sürdürmek istiyoruz" dedi. 
 
Toplantıda Çorlu Elektrikçiler Derneği üyelerinin 2014’e ait üye kartları dağıtılırken üyelere çeşitli hediyeler verildi.