info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayırsever Çiftten Çerkezköy MYO’ya Destek Sözü

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde hayırsever iş adamı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’na ziyarette bulundu.

Karagöz çifti eğitimle ilgili her türlü projede Yüksekokul ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını kaydetti. 
 
Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Namık Kemal Üniversitesi Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Özlem Göksel Berkdemir ve Yüksekokul Sekreteri Gülsüm Tekin tarafından karşılandı. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun, hayata geçirdiği projeler ve gerçekleştirdiği etkinliklerle ilçedeki sosyal hayata büyük zenginlik kattığını ifade eden Karagöz çifti, "Hayırsever iş adamı Serkan Karagöz, ihtiyaç duyduğu her alanda Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’na destek vermeye hazırız" ifadelerini kullandı. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Ercan Buluş da hayırsever Karagöz çiftinin Çerkezköy’deki eğitime ve özellikle fiziksel engeli bulunan 'özel gereksinimli' bireylere katkılarını takdirle izlediklerini kaydetti. Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Merkezi ve İş Okulu’nun ilçede büyük bir fonksiyon üstlendiğine dikkat çeken Buluş, "Engelli öğrencilerimiz burada rahatça eğitim almaları aileleri için de büyük bir mutluluk kaynağı oluşturuyor. İlçeye sizin adınızı taşıyan önemli bir eser kazandırdınız” dedi. 
Serkan Karagöz, ziyaret esnasında Çanakkale’de şehit düşen Çerkezköylüler’in isimlerinin yer aldığı bir tabloyu Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Ercan Buluş’a hediye etti. Hediye için Karagöz çiftine teşekkür eden Ercan Buluş, misafirlerine Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun 20. Kuruluş Yıldönümü rozetini takdim etti.