info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Huzurevi Yeni Yıla Erken Girdi

Çorlu Huzurevi Yeni Yıla Erken Girdi

Çorlu Huzurevinde, Çorlu Sosyal Hizmetler Müdürü İlker Müjde ile huzurevi müdür vekili Cihan Çetin ve Nefise Karaoğlan, Mine Yılmaz ve Neval Gürses adlı üç bayanın birlikte organize ettiği erken yılbaşı kutlaması yoğun bir katılımla muhteşem bir şekilde gerçekleşti.
 
Bu etkinliğe, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, Ak Parti İlçe Yönetiminden Sabiha Özmolla, Çorlu Sinop Derneği Kadın Kolları, Çorlu Bisader Derneği, Optimed Hastanesinden Nagihan Aktaş, Tekirdağ Kültür Edebiyat Sanat derneği adına Murat Ürtekin ve Çorlu Balkan Göçmenleri Derneği katılırken, Kaymakamlık adına teşrif eden kimsenin olmaması, misafirler tarafından üzüntüyle karşılandı. 
 
 
Açılış konuşmasını yapan huzurevi müdür vekili Cihan Çetin, “ biz buradaki değerli insanları, sadece yaşlı ve bakıma muhtaç kişiler olarak görmüyoruz. Biz, onları ailemizin bir parçası olarak görüyoruz. Unutmayın ki, buradaki misafirlerimizin içinde olan birçok kişi hatta biz de gelecekte burada yaşamak durumunda kalabiliriz. Bu nedenle, yaşlılarımızın kıymetini bilmek, onların sağlığı ve mutluluğu için çaba sarf etmek bizim boynumuzun borcudur. Bu önemli ve güzel günde bizi yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür ederim” Dedi. 
 
 
Ardından söz alan Ergene belediye başkanı Rasim Yüksel, “bizler sizi çok seviyoruz. Her zaman gönlümüzde, kalbimizdesiniz. Şunu bilmenizi istiyorum ki, her zaman burada olamasak da,gönlümüz ve kalbimiz her zaman sizinledir.Yeni yıla erken olarak da olsa,ilk önce sizinle kutlayarak merhaba demek bizim için ayrı bir mutluluktur.” Dedi.
 
 
Başkanın bir yaşlıyla özellikle ilgilenmesinin sorulması üzerine; “ben buraya 7 yıldır, Velimeşe belediye başkanlığımdan beri huzurevi sakinlerini sürekli ziyaret ediyorum. Onların bizim gönlümüzde, kalbimizde farklı bir yerleri vardır. İsmet teyzem Cumhuriyetle aynı yaşta olduğu için onu farklı seviyorum. Anneler gününde de, onun benim için yerinin ayrı olduğunu ifade etmek için, billboardlarda onun elini öperken resmimi koyduruyorum.”Dedi.
Günün önemine değinen Ergene belediye başkan yardımcısı Ayça Çevikelli, “Bizler, sadece bugün değil her zaman belediye olarak yanındayız.İyi ki bizleri davet ettiniz.İyi ki bu güzel gözlerinizle bu güzel günü sizlerle paylaşabildik.Sizinle olup,bu güzel dakikaları paylaşmaktan çok mutluyuz.Her daim siziz  Ergenemize bekliyor,her daim davetlerinize katılmaya da saygı ve sevgiyle hazırız.2016 yılı,sağlık,mutluluk ve huzur getirsin” Dedi.Müzik eşliğinde doyasıya eğlenen huzurevi yaşlıları ve davetlilerinin mutluluğu,personelin de şarkı söyleyip birlikte oynamasıyla,muhteşem bir günle zirveye çıktı. 
 
 
Program, organizasyonu gerçekleştiren üç bayandan biri olan Nefise Karaoğlan’ın huzurevi müdür vekili Cihan Çetin’e çiçek takdimi, Ergene belediye başkanı ve başkan yardımcısının huzurevi sakinlerine bizzat hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.                        
Kaynak : Murat Ürtekin