info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan’dan Çorlu Gazeteciler Derneği’ne Ziyaret

Yaptığınız başarılı çalışmalar ve projeler ile de takdir ediyorum

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Gazeteciler Derneği’nin yeni yerini ziyaret ederek dernek yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi. Kaymakam Hulusi Doğan; “Çorlu Gazeteciler Derneği’nin yeni yeri çok güzel olmuş, sizleri tebrik ediyorum. Yaptığınız başarılı çalışmalar ve projeler ile de takdir ediyorum” dedi. 
 
Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Kılıçoğlu Danış Towers’ta bulunan Çorlu Gazeteciler Derneği’nin yeni yerini ziyaret etti. Çorlu Gazeteciler Derneği yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelen Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan; “Yeni yeriniz çok güzel olmuş, sizleri tebrik ediyorum. Çorlu Gazeteciler Derneğimize yakışan güzel bir yer olmuş. Yaptığınız başarılı çalışmalarla ve projeler ile de takdiri hak ediyorsunuz” diye konuştu. 
 
 
 
“Çorlu Gazeteciler Derneğimiz Güzel ve Başarılı Çalışmalara İmza Atıyor”
 
Geçtiğimiz hafta düzenlenen “1. Gazeteciler Kupası” etkinliğinin çok anlamlı ve faydalı olduğunu vurgulayan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan; “Çorlu Gazeteciler Derneğimiz güzel ve başarılı çalışmalara imza atıyor. Yeni yönetiminiz de çok aktif ve çok başarılı, geçtiğimiz hafta düzenlediğiniz 1. Gazeteciler kupası çok anlamlı bir proje. Böyle bir organizasyon yaptığınız için sizleri bir kez daha tebrik ediyorum. Budan önce düzenlenen Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası (TSYD) gibi siz de bölgemiz süper amatör takımlarının katılımıyla bir futbol turnuvası düzenlediniz. Bu futbol turnuvası ile kamuoyunun dikkatini gerçek anlamda spora, futbola ve amatör spor kulüplerine çektiniz. Çok anlamlı bu etkinliğiniz ile belediyemizin, siyasetçilerimizin biz bürokratların da dikkatini çektiniz. Süper amatör takımlarımıza gerekli katkının ve desteğin verilmesini hatırlattınız” şeklinde konuştu. 
 
“Çorlu Gazeteciler Derneği Olarak Yönetimimiz ve Üyelerimiz ile Birlikte Bir Bütünüz”
 
Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre; “Ziyaretinizden dolayı memnuniyet duyduk, bizleri onurlandırdınız. Çorlu Gazeteciler Derneği olarak yönetimimiz ve üyelerimiz ile birlikte bir bütünüz. En iyiyi, en güzeli ve başarılı çalışmaları hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Derneğimizin yeni yerinde bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Çorlu Gazeteciler Derneği olarak 6 ay gibi bir sürede pek çok projeye imza attık. Sizlerin de desteğiniz ve verdiğiniz katkılar ile daha güzel çalışmalar yapmak istiyoruz. Gazetecilerin sorunlarını ve yaşadıkları sıkıntıları çözüme kavuşturmak için bir aradayız. Dernek üyelerimize yönelik sosyal faaliyetlerimizin yanı sıra kamuoyunun dikkatini çekecek faaliyetlerde gerçekleştiriyoruz. Çorlu Gazeteciler Derneği ailesi olarak önümüzde yapacağımız pek çok çalışma var. Sizlerden ve diğer protokol üyelerimizden aldığımızdestekler ve övgüler bizleri daha iyi çalışmalar yapamaya yöneltiyor” dedi. 
 
Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ve Çorlu Gazeteciler Derneği üyeleri karşılıklı sohbetin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler. 
Kaynak : Murat Ürtekin