info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Orion AVM de Yangın Çıktı

Çorlu Orion AVM de Yangın Çıktı

Tekirdağ Çorlu da Orion alış veriş merkezinde henüz sebebi belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın sebebiyle alış veriş merkezin de hafta sonu sebebiyle yoğun olan insan kalabalığı yangın çıkmasıyla beraber kısa sürede tamamen boşaltıldığı belirtildi.

Çorlu belediyesi ve Tekirdağ belediyesinin itfaiye ekiplerinin yanı sıra çevre ilçelerdeki itfaiye ekiplerinin çalışmalara katıldıkları kaydedildi.

Rüzgarında etkisiyle tamamen alış veriş merkezinin çatısını kaplayan yangının söndürme çalışmaları devam ediyor.
 Yangınla ilgili bilgi veren Tekidağ MHP milletvekili Bülent Belen öncelikle geçmiş olsun dileklerini sunarak. Söndürme çalışmalarının tüm trakyada ve istanbul itfaiyelere haber verildiği ayrıca Keşan orman bölge müdürlüğünden yangın söndürme helikopterininde talep edildiğini açıkladı.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve Vali yardımcısı çorlu kaymakam vekili Mustafa Işık başkanlığında oluşturulan kriz merkezi çıkan yangınla ilgili önce kontrol altına alma ve söndürme çalışmasını tamamlayacağız, daha sonra da çıkış sebebi hakkında geniş kapsamlı araştırma yapılacağının belirttiler.

Tekirdağ AFAD ekipleride olay yerine gelerek södürme çalışmalarına destek sağladılar.

Çorlu da meydana gelen yangından çıkan dumanların Şerefli sahiline kadar geldiği gözlendi.

yapılan çalışmalar sonucunda 20:50 itibariyle yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.