info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu SMMMO`dan Çorlu Gazeteciler Derneği`ne Ziyaret

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (Çorlu SMMMO) yönetici ve üyeleri Çorlu Gazeteciler Derneği`ni ziyaret etti.

Çorlu Gazeteciler Derneği`nin Kılıçoğlu Danış Towers`da yer alan yeni yerinde gerçekleşen ziyarete Çorlu SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Karataş, odanın basın ilişkilerinden sorumlu üyesi Akın Yılmaz ve oda üyesi muhasebeciler katıldılar.
 
Çorlu SMMMO`nun Çorlu`da kurulu olan tek meslek odası olduğunu anımsatan Çiğdem Karataş: “Çorlu SMMMO Çorlu`da bulunan tek meslek odası. Diğer meslek odaları temsilcilik ya da şube olarak faaliyet gösteriyorlar. Bizim odamız ise bağımsız bir oda. İllerde kurulan meslek odalarına ilave olarak Çorlu gibi büyük bir ilçede de Genel Merkezin onayı ve oluru ile kuruluşunu gerçekleştirdik. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları illerde ve illerin yanı sıra Çorlu gibi birkaç büyük ilçede daha var” dedi. 
 
Karataş, Çorlu SMMMO bünyesinde bazı sorumlu üyelikler oluşturduklarını da belirterek: “Üyelerimizi mesleki çalışmalardan, eğitimlerden, kültür faaliyetlerinden, basından sorumlu üyeler şeklinde görevlendirmeler yaptık. Bu görev dağılımı neticesinde sizlerin yakından tanıdığı Akın Yılmaz, odamızın basın ilişkilerinden sorumlu üyesi olarak görev aldı” diye konuştu. 
 
Akın Yılmaz da Çorlu`da görev yapan basın mensuplarının tamamına yakınını tanıdığını ve hemen hepsiyle güzel diyalogları olduğunu belirterek Çorlu SMMMO`da ki yeni görevinde de bu diyalogu devam ettirme gayreti içerisinde olacağını söyledi.
 
Çorlu Gazeteciler Derneği`ne gerçekleştirilen ziyaretten ötürü teşekkür eden dernek başkanı Levent Silistre de dernek çalışmaları ile ilgili olarak Çorlu SMMMO yönetici ve üyelerine bilgiler verdi. Silistre, Çorlu Gazeteciler Derneği`nin 2006 yılında kurulduğunu anımsatarak: “Yeni yönetim olarak 2013 yılının Nisan ayı sonundan bu yana görevdeyiz. Geride kalan görev süremizde üyelerimizi bir araya getirmek için yeni bir dernek binası arayışına girdik. Bir yandan bu konuyu çözüme kavuşturmak için çaba sarf ederken diğer yandan mesleki bütünleşmenin yanı sıra birlik beraberliği arttıracak faaliyetlere de önem verdik. Çeşitli organizasyonlar, dernek üyelerimizin aileleri ile birlikte katılacağı aktiviteler düzenledik. Çeşitli eğitim seminerleri ve aktiviteler tertipledik. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.