info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2472
Dolar Satış
:
32.3053
Euro Alış
:
34.6335
Euro Satış
:
34.6959
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu’da Âşıklar Bayramı Gerçekleştirildi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Yozgatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Çorlu Belediyesi’nin işbirliğiyle ’Çorlu Âşıklar Bayramı’ etkinliği düzenlendi.

Çorlu Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen geceye Türkiye’nin 11 farklı yöresinden âşık ve ozanlar ile Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Kemaleddin Avcı, Yozgatlılar Dernek Başkanı Ali Soylu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve davetliler katıldı. 
 
Gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Ali Soylu, Çorlu Âşıklar Bayramı’nın düzenlenmesinde verilen destekten dolayı Başkan Baysan’a teşekkür ederek, organizasyonu geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi.
 
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Yozgatlılar Derneği’nin kültürel ve sosyal alanda önemli hizmetler gerçekleştirdiğini belirterek, derneğin bundan sonraki çalışmalarında da destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. 
 
Yozgat iline ait yöresel yemeklerin ve yiyeceklerin sergilendiği gecede, âşık ve ozanlar söyledikleri türkülerle katılımcılara unutamayacakları bir gece yaşattı.