info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlunun alt yapı ihale dosyaları teslim edildi

Çorlu nun alt yapı ihale dosyaları İller Bankası na teslim edildi.Kanalizasyon, içme suyu, atık su, arıtma ve yağmur suları sistemleri ihale ediliyor.

Nüfusu ve aldığı hızlı göçle büyüyen Çorlu da buna bağlı olarak yapılaşmada tüm hızı ile sürüyor. Toplu konut inşaatları, özel inşaat firmalarının yaptıkları inşaatlar krize rağmen sürüyor.

Bu yeni açılan bölgelere ve şehrin tüm cadde, sokak ve meydanlarında alt yapının yenilenmesi için Çorlu Belediyesi atak yaptı.

Hazırlanan ALT YAPI PROJELERİ dosya halinde önceki gün belediye yetkilileri tarafından İstanbul/İller Bankası bölge müdürlüğüne elden teslim edildi.

Teslim edilen projelerin içinde neler var ?

İçme Suyu

Kanalizasyon

Atık Su Arıtma

Yağmur suyu

Dosyaları bulunuyor. Amaç hazırlanan projelerin İller Bankası desteği ile ihale edilip, çalışmaların başlamasını sağlamak.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Çorlu da ciddi belediye hizmetlerini yapabilmek için İller Bankası na teslim ettiğimiz alt yapı dosyalarını hayata geçirmek en büyük hedefimiz.

Çünkü Çorlu nun alt yapısı başlı başına bir sorundur. Kalıcı alt yapı çalışmaları başladıktan sonra, asfaltlama, parke taşı, kaldırım yol yapım işleri sağlıklı hale gelecektir. Biz halkımıza yakışır hizmeti yapmak için bu görevlere geldik" dedi.

Belediye başkanlığında bir başkan yardımcılığı birimi ekip olarak alt yapı sorunlarının takipçiliğini yapıyor.