info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dalgıç Yardımsevenler Derneğinin Kermesine Katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç eşi Münevver Dalgıç’la beraber Yardımsevenler derneğinin 85. Kuruluş yıldönümü nedeniyle geleneksel olarak Namık Kemal Evinde düzenlenen ‘Sevgi Şalları’ adlı kermes açılışına katıldı.

 

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç eşi Münevver Dalgıç’la beraber Yardımsevenler derneğinin 85. Kuruluş yıldönümü nedeniyle geleneksel olarak Namık Kemal Evinde düzenlenen  ‘Sevgi Şalları’ adlı kermes açılışına katıldı.
 
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın eşi Hatice Nur Yerlikaya ve diğer protokol üyelerinin de katıldığı açılışta konuşan Başkan Dalgıç  Yardımsevenler Derneğinin  uzun zamandan beri  çok güzel çalışmalar yaptığını  belirterek ‘ Bundan sonra da bu çalışmaları yapacağına inanıyorum. Bizlerde sizleri desteklemeye devam edeceğiz’ dedi.
 
3 Gün açık kalacak ve dernek üyelerinin kendi elleriyle hazırladıkları işlerin satışa sunulduğu kermesten elde edilecek gelirle yine her zaman olduğu gibi yoksul ailelere yardım edilecek ve öğrencilere burs verilecek.