info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dereceyle Okul Bitiren Öğrenciler Ödüllendirildi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu 2012-2013 akademik yılını derece ile bitiren öğrencilere ödülleri verildi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu 2012-2013 akademik yılını derece ile bitiren öğrencilere ödülleri verildi.
 
Tekirdağ Namık Kemal Üniversiyesi Malkara Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, Malkara Kaymakamı Mahmut Halal ve Malkara Belediyesi Başkan Vekili Hasan Eğilmez, 2012-2013 akademik yılında Malkara Meslek Yüksekokulu'nu dereceyle bitiren öğrencilere ödüllerini ve hediyelerini takdim ettiler.
 
Ödül törenine Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, Malkara Belediyesi Başkan Vekili Hasan Eğilmez, Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Murat Taşan, Yüksekokul Öğretim Görevlileri, öğrenci yakınları, basın mensupları ve öğrenciler katıldı.
 
Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Murat Taşan açılış konuşmasında, "Bu akademik yılda, eğitim-öğretim faaliyetleri ile birlikte çok sayıda çeşitli bilimsel, mesleki, sportif ve kültürel içerikli etkinlikler de gerçekleştirdik. 2012-2013 akademik yılı sonu itibariyle 268 öğrencimizi mezun ediyoruz. Aramızda dereceye giren ve başarı gösteren öğrencilerimiz var. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum." dedi.
 
Derya İMAT, Malkara (MYO) Birincisi ve Pazarlama Programı Birincisi
 
Kübranur DEMİRKAPI, Malkara (MYO) İkincisi ve Turizm ve Otel İşletme Programı Birincisi
 
Aycan KARACA, Malkara (MYO) Üçüncüsü ve İşletme Yönetimi Programı Birincisi
 
Atamert DOĞAN, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Birincisi
 
Tuğba UZUN, Gıda Teknolojisi Programı Birincisi
 
Hüseyin Emre KESKİN, Makine Programı Birincisi
 
Mustafa DURMAZ, Elektrik Programı Birincisi