info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Deva Partisi Tekirdağ İl Başkanı H.Berk Çebi, Siyasi Oyunlarla Bizi Durduramazlar

DEVA Partisi’nin ilk mitingini gerçekleştireceği Gaziantep’te siyasi oyunlar ile miting alanının değiştirilmesine Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk ÇEBİ tepki gösterdi.

Demokrasi ve Atılım Partisi ilk mitingini Gaziantep ilinde organize etmiş, Valilik oluru ile Demokrasi meydanında gerçekleştirilecek olan mitingin yeri Siyasi oyunlar ile değiştirilerek haritada zor bulunan bir yerin işaret gösterilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk ÇEBİ ; “Partimizin ilk mitingi için Gaziantep Demokrasi meydanı seçilmiş, akabinde Gaziantep valiliğinden miting oluru alınmıştır. Lakin her ne okuduysa bir iki gün içerisinde sayın Vali verdiği olurun yanına Değildir ekleyerek miting alanımızı değiştirmiş, emeklerimizi boşa çıkarmaya çalışmıştır.

Buradan sesleniyorum, Türkiye’mize DEVA Olacak olan partimizin iktidar yürüyüşü bu tür ayak oyunları ile engelleyemeyecektir.

Türkiye’nin DEVASI hazır. Biz inanıyoruz ki tüm bu oyunlara rağmen partimiz iktidar yürüyüşüne devam edecek vatandaşlarımızı bu karanlık günlerden aydınlığa çıkaracaktır.” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin