info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ekrem Eşkinat, 74 Mahalle Muhtarı ile Buluştu

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa ilçesine bağlı 74 mahalle muhtarı ile toplantı düzenledi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve 74 mahalle muhtarının yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Mustafa Özdemir ile Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Ömer Faruk Küçük katıldı.
 
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, toplantıda muhtarlar ile birlikte tüm sorunları ortadan kalkmasını sağlayacaklarını belirtti. Eşkinat sorunların çözümüne yönelik yaptığı konuşmasında "Belediyemiz çöp sorunu başta olmak üzere elimizden ne geliyorsa hiçbir ayrım yapmadan 74 mahallemize hizmet vermeye devam edecek. Yakında tarımsal kalkınmanız için de elimizden geleni yapacağız. Kanalizasyon gibi büyük sorunlarda da yanımızda her zaman olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak da elinden gelen gayreti yapacak" dedi.
 
Ekrem Eşkinat’ın ardından muhtarlarla konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Biz göreve siyasi partinin adayı olarak geldik. Mazbatamızı aldıktan sonra parti rozetini çıkardık, artık oy verdi vermedi bunlar bitti. Şimdi hizmet zamanı başladı. Bundan sonra her vatandaşımıza eşit hizmet yapmak birinci görevimiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçemizi şantiyeye çevirmek boynumuzun borcu. Bütçemizi var, gücümüz var, her şeyimiz var. Tekirdağ’ın 257 köyünü sıcak asfalt yapacağız. Eğer köylümüz şehirli yapıldıysa bize de yollarını şehir yolu gibi yapmak düşüyor"ifadelerini kaydetti. 
 
Konuşmaların ardından muhtarların sorunları dinlenerek tartışılırken toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.