info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2472
Dolar Satış
:
32.3053
Euro Alış
:
34.6335
Euro Satış
:
34.6959
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emniyet Müdürü Yılmaz, Romanlar Derneğini Ziyaret Etti

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Roman Kültürünü Yaşatma ve Müzisyenler Derneği ni ziyaret etti.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Roman Kültürünü Yaşatma ve Müzisyenler Derneği'ni ziyaret etti.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Roman Kültürünü Yaşatma ve Müzisyenler Derneği'ni ziyaret etti. Doğal olmayı ve halkın içinde olmayı çok sevdiğini söyleyen Emniyet Müdürü Yılmaz,

"İnsanlarla diyalog kurmayı çok seviyorum. İçimden geldiği gibi hareket ediyorum. Doğal olmayı ve halkın içinde olmayı çok seviyorum. Halkımızı çok seviyorum. Benim nazarımda herkes birdir. İnsanlarımızın içinde olmak benim için bir onurdur. Pazarda çarşıda dolaşmak balıkçıkla gitmek insanlarla muhabbet etmekten büyük zevk alıyorum.

Kurumsal iletişime ben büyük önem veriyorum. Ben tek başıma bir hiçim.

Bir şoförüm olmazsa istediğim zamanda istediğim yere varamam. Ekip çalışması çok önemli. Müzisyenlerde de bu çalışma çok önemlidir." dedi.

Roman Kültürünü Yaşatma ve Müzisyenler Derneği Başkanı Ümit Satılmış ise Romanların Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan nota kursuna katıldığını söyledi. Açılan bu kurs ile artık Roman çalgıcıların nota ile müzik çalacağını ifa eden Satılmış, "Roman Kültürünü Yaşatma ve Müzisyenler Derneği olarak Tekirdağ Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan nota kursuna katılıyoruz. Kursu bitirdikten sonra düğünlerde ve çeşitli davetlerde şarkılarımızı notalarla çalacağız.

Roman Kültürünü Yaşatma ve Müzisyenler Derneği olarak Prak'ta Dünya Romanlar festivaline katılarak Tekirdağ'ı da temsil edeceğiz." dedi.