info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Esnaf Sanatkarlar Birliği İftar Yemeği verdi

Tekirdağ Esnaf Sanatkârlar odaları Birlik başkanlığı tarafından dün Turizm Otelcilik ve meslek isesi bahçesinde 700 kişinin katıldığı iftar yemeği verdi.

Tekirdağ Esnaf Sanatkârlar odaları Birlik başkanlığı tarafından dün Turizm Otelcilik ve meslek lisesi bahçesinde 700 kişinin katıldığı iftar yemeği verdi.

Tekirdağ Milletvekillerinden iki partiye ait 5’nin de katıldığı iftar yemeği çok bereketli oldu. Tekirdağ
 Milletvekillerinden T. Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, Faik Öztrak, Candan Yüceer, Emre Köprülü, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç Özel İdare genel sekreteri Mustafa Yel, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Ak parti İl başkanı Ahmet Kambur, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, CHP il başkanı Recep Palabıyık, MHP il başkanı Enes Kaplan, Ak parti Merkez ilçe başkanı Emrah Tunca, CHP merkez ilçe başkanı M. Emre Kervancılar, MHP merkez ilçe başkanı Sertaç Alkaya, Esnaf odaları başkanları, esnaf kuruluşları temsilciler ve yöneticileri yemeğe katıldılar.

Esnaf Sanatkarlar odaları birlik başkanı Sami Kayın yemekte yaptığı konuşma da ; her sene geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğine katıldığınız için başta Milletvekillerimize ve yemeğe katılan herkese teşekkür etti. Biz esnaf sanatkârlar olarak Tekirdağ’ın 9 ilçede örgütlü olan en büyük kuruluşuyuz bizler ekmeğimizin mücadelesindeyiz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada birlik beraberliğimiz devam edecektir dedi.