info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fabrika Atık Sularını Marmara Denizi ne Deşarj Edecek Sistemin İhalesi Yapıldı

Ergene Nehri ne bırakılan fabrika atık sularının arıtıldıktan sonra Marmara Denizi ne pompalayacak derin deşarj sisteminin ihalesi yapıldı.

 

Ergene Nehri'ne bırakılan fabrika atık sularının arıtıldıktan sonra Marmara Denizi'ne pompalayacak derin deşarj sisteminin ihalesi yapıldı. Bir milyon 350 bin TL'ye ihale edilen sistemin yapımına yakın zamanda başlanacak.
 
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'nın başkanlığında Islah OSB'lerin hizmet alımı işinin ihalesi ticaret borsası toplantı salonunda yapıldı
 
Daha önce 2 defa rekabet ortamı oluşmadığı için gerekçesi ile ertelenen, kamu ihale kanununa tabi olmadan açık eksiltme usulü ile 6 Islah OSB Ergene-1, Ergene-2, Muratlı, Velimeşe, Veliköy, Türkgücü'ne
 
ait atıksu ana toplama sistemleri ve müşterek atıksu arıtma tesisleri ile arıtılmış atık suların Marmara'ya ve Ergene'ye deşarj sistemine bağlantı hatları uygulama projeleri hazırlanması hizmet alımı işinin ihalesi Tekirdağ Ticaret Borsası toplantı salonunda yapıldı.
 
Hizmet Alımı İhalesi, başlangıçta bir milyon 600 bin TL teklif veren, ENTA Mühendislik Arıtma Taah. San. Tic. Ltd. Şti'ye yapılan pazarlık neticesinde, 1 milyon 350 bin TL'ye verildi.
 
İhaleye Vali Ali Yerlikaya, vali yardımcıları, kaymakamlar, ıslah OSB'lerin müteşebbis heyet üyeleri, ıslah OSB müdürleri katıldı.