info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Faik Öztrak İsmini Kullanmaktan Vazgeçin Artık

Gün geçmiyor ki Muratlı’da Faik Öztrak ismi geçmesin. Her ne hikmetse, her yerde Nebi Tepe’nin belediye başkanlığı için Faik Öztrak vasıtasıyla atanacağı konuşuluyor.

Şimdiye kadar konuşulmayan bu konu,birden bire seçim potasına girince konuşulmaya başladı.Birileri yalan söylüyor ama kim.
 
Ben defalarca,Sayın Faik Öztrak’la telefonla görüştüm,”Sayın vekilim,sizin Nebi Tepe’yi baba dostunuz olduğu için atayacağınız söyleniyor, bu konuda ne diyorsunuz?” diye sordum.Kendisi de bana her seferinde, “Murat ben kimseyi destekleme veya atama gibi bir faaliyette bulunmadım.Ben her adaya eşit mesafedeyim.Belirli bir aday öne sürmem uygun olmaz.” Dedi.
 
Kardeşi ve Tekirdağ büyükşehir belediye başkanlığı aday adayı Haluk Öztrak’la da 10 gün önce  bu konuyu konuşup düşüncesini sordum.Bana aynı ağabeyi Faik Öztrak’ın söylediği gibi her adaya eşit mesafede olduğunu sordu.
 
KALDI Kİ KENDİ KARDEŞİ İÇİN BİLE TARAF OLMAYAN BİRİNİN NEBİ TEPE’Yİ DESTEKLEMESİ BEKLENEMEZ.
SEÇİM İŞLERİNDEN SORUMLU  CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI  SAYIN GÖKHAN GÜNAYDIN’LA DA KONUŞTUM VE BÖYLE BİR ŞEYİN SÖZ KONUSU OLMAYACAĞINI  HENÜZ TEKİRDAĞ İÇİN NET BİR ADAY BELİRLEME YAPILMADIĞINI SÖYLEDİ.
 
Bu da yetmezmiş gibi,şimdi bir de Ceemal Oflaz isimli şahıs,Faik Öztrak’ı arayıp,yeni Muratlı CHP ilçe başkanını kendisinin seçtirdiğini söylüyor.Bu tamamen asılsız bir söylemdir.Çünkü Ufuk Gençtürk’ün ilçe başkanı seçilmesindeki periyodu ben çok iyi biliyorum.Sayın Cemal Oflaz’ın nasıl ve ne zaman ilçe başkanı seçildiğinden haberi bile olmadı.Zaten Hizmet gazetesine verdiği röportajdan anladığım kadarıyla,kendisi belediye meclisine seçilmek için gündeme gelmek amacıyla bu röportajı yapmış.Öncelikle çıkıp Nebi Tepe’nin kendisine belediye meclisi için teklif getirip getirmediğini söylesin.
 
Ufuk Gençtürk’ün ilçe başkanı olmasının en büyük etkeni,kadın kolları olup,kararı da 11 kişilik yönetim kurulu vermiştir.Sayın Cemal Oflaz,madem kendisinin Faik Öztrak’ı arayıp Ufuk Gençtürk’ü önermiş,bu seçim nasıl olmuş onu da anlatsın.
 
 Ufuk Gençtürk’ün ismi son bir günde ortaya atıldı ve kendisi bile son dönemde öğrendiğine göre nasıl Faik Öztrak seçtirmiş olabilir?
 Geçen yıl,bazı yazar ve şairler bir araya gelmiş ve konferans düzenlemişti.Konferanstan sonra,Tekirdağ Atatürkçü Düşünce derneğinde  “köy enstitüleri” hakkında söyleşi yapılmıştı.Bu toplantıda Kenan Oflaz, “ben de bir solcu olarak,Kepirtepe öğretmen lisesinde  baskı altındaydım.” Dedi. Ben de, “Genç partiden belediye başkan adayıydınız,bugün solcu olduğunuzu söylüyorsunuz.” Dedim.Araya girip bu toplantının köy enstitüleriyle ilgili olduğunu söylediler.Arkama baktığımda Kenan Oflaz çoktan odadan çıkıp gitmişti.
 
Şimdi bir başka Oflaz çıkmış,Ufuk Gençtürk’ü Faik Öztrak’la konuşup kendisinin ilçe başkanı seçtirdiğini söylüyor ve röportajın devamında görev verilirse belediye meclisinde yer alabileceğini beyan ediyor.Şimdi soruyorum; Sevgili Cemal amcacığım,büyüğümsün,saygı duyduğum,her zaman selam ve hürmetimi gösterdiğim birisin.Ben bu sürecin baştan sona içindeydim.Benim haberim olmadan nasıl bu işi becerdin?  Sana belediye meclisi için teklif geldi mi? Geldiyse kimden geldi? Şimdi ben söylediklerini Sayın Faik Öztrak’a soracağım.Eğer doğru değilse ne olacak?
 
Siz bizim duayenimizsiniz.Artık siyasetten elinizi eteğinizi çekip geçlere yön vermelisiniz.Ama bu basınla bazı şeyleri servis ederek olmaz.Size öneride bulunmak haddim değil ama,lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.