info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fevzipaşaspor Lige Umutlu Bakıyor

1.Amatör kümede mücadele eden Fevzipaşaspor, yeni sezon öncesi Başkan Onur Güner önderliğinde Osmanlı Şerifoğlu Restaurant’da bir moral kahvaltısı düzenledi.

HERŞEYE RAĞMEN YENİ SEZONA UMUTLA BAKIYORUZ
 
Pazar günü saat 11.30’da düzenlenen kahvaltıya Fevzipaşaspor Kulüp Başkanı Onur Güner’in yanı sıra, yöneticiler Asil Aydın, Mustafa Dülger, Mürsel Karslı, Murat Bakıral ve Teknik Direktör Demir ile birlikte futbolcular katıldı. Yeni kurulan yönetimde başkanlık koltuğunda oturan 1982 doğumlu Kulüp Başkanı Onur Güner, bu sene 5 yeni transfer yaptıklarını belirterek, “her zaman olduğu gibi bir çok sıkıntı ile sezona başlayacağız. Ama her şeye rağmen yine de sezona umutlu bakıyoruz. Çok genç ve istekli bir oyuncu grubu oluşturduğumuza inanıyoruz. İç saha maçlarımızı Hikmet Uğraş Stadında oynayacağız. Bu vesile ile bizlere çok yardımcı olan ve malzeme temininde bulunan Belediye Başkanımız Ali Ertem’e teşekkür ediyoruz. Ayrıca forma reklamı vermelerinden dolayı Bayramoğulları Pastanesine de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizlere işin maddi boyutunda önemli katkıda bulundular” dedi. 
 
ÜST LİGE ÇIKMAK SÜRPRİZ DEĞİL
 
Çerkezköy Fevzipaşaspor’un Teknik Direktörü Demir ise bir çok problemle uğraştıklarını ancak sezona hazır olduklarını ifade ederek, “Ben ve oyuncular bütün eksikliklere rağmen elimizden gelen her şeyi yaptık. Yaklaşık 40 gündür çalışıyoruz. Son derece fedakar bir futbolcu kadromuz var. Gruptan çıkmamız kimse için sürpriz olmaz. Ancak asıl hedefimiz ilk etapta rakiplerinin kendisinden çekindiği bir Fevzipaşaspor yaratmak. Genç Başkanımıza ve Yönetimimize güvenim sonsuz. Onlar da ellerinden geleni yapıyorlar. Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Grubumuzda 10 takım var ve ilk ikiye girerek bir üst lige yani süper amatör ligine çıkmak istiyoruz” diye konuştu.